Spa pedicure stoel KDK-918 (KME-3)

Productcode:
1440
Leverancierscode:
ZDC-918
Beschikbaar:
Нет в наличии

2.635,00€

course-cert ce-cert

EuroMedSystems heeft het genoegen u de SPA-pedicurestoel DK-918 onder uw aandacht te brengen. Hiermee wordt de pedicure nog aangenamer en comfortabeler voor de cliënt.
Voordelen van kiezen

Stoel DK-918 is uitgerust met een speciale ovale pedicuretank gemaakt van chemisch neutraal beschermend glas, die bestand is tegen zure pedicureproducten en gemakkelijk te reinigen is van vervuiling. Daarnaast is het ontwerp voorzien van een ozonsysteem, dat meerdere toepassingen kent:
Ontspannende massage.
antiseptische werking.
Activering van metabolische processen, verbetering van de oxygenatie van beenweefsels.
De stoel heeft 6 gaten, die een autonome capaciteit hebben om de richting van de waterstraal aan te passen. Het model is gemaakt van gecertificeerde veilige materialen en heeft een draaibare verstelbare zitting en grote ergonomische armleuningen. Het is ongelooflijk eenvoudig om de hoogte en afstand van het platform voor elke klant afzonderlijk aan te passen. De aangepaste stoel DK-918 is verkrijgbaar in twintig kleuren.
Vond je de gepresenteerde SPA-pedicure stoel leuk? U kunt het via de EMS-Beauty-winkel voor een zacht prijsje kopen, omdat wij apparatuur rechtstreeks van fabrikanten leveren. En we bieden een garantiekaart voor service. Dus bij een storing bent u verzekerd.
Bestellingen worden door het hele land geaccepteerd. Laat een terugbelverzoek achter om de levering te regelen. Onze manager zal tijdens kantooruren contact met u opnemen om alle details te verduidelijken.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.