Pedicure stoel SPA LME-3 NICE NAILS ZD-918B

Productcode:
1436
Leverancierscode:
1436
Beschikbaar:
Нет в наличии

2.821,00€

course-cert ce-cert

Voor specialisten in manicure en cosmetologie presenteert de EMS-Beauty online winkel een functionele en hoogwaardige pedicurestoel SPA LME-3 NICE NAILS ЗД-918B. Hiermee is de ontwikkeling van uw bedrijf 100% gegarandeerd.
Modelkenmerken:

Tot nu toe zijn luxe en geavanceerde technologie niet met elkaar verweven. Voor de komst van de SPA LME-3 NICE NAILS ZD-918B pedicurestoel. Dit model is een unieke pedicurestoel en helpt om de hoogste kwaliteit van het werk te bereiken in overeenstemming met alle sanitaire normen. Deze stoel is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van veeleisende professionals.
Model LME-3 NICE NAILS ZD-918B is een stoel met ingebouwd bubbelbad en een voetensteun direct boven het bad. Deze functie vereenvoudigt niet alleen de workflow, maar verbetert ook het imago van uw salon in de ogen van klanten. Comfort wordt ook geboden door brede, comfortabele armleuningen, waar u uw handen comfortabel kunt plaatsen zodat ze niet in de weg zitten.
De bekleding van de stoel is gemaakt van duurzaam leer, wat prettig is voor het lichaam en garant staat voor zitcomfort. Met een brede stoel kunt u procedures uitvoeren voor patiënten van elke huidskleur. Voeg daarbij het liggende hoofdgedeelte en je hebt de perfecte interieuruitrusting.
Bestelling levering

Als u besluit een pedicurestoel te kopen, doe dit dan voor de beste prijs via de EMS-Beauty online winkel. Bij ons vindt u een breed assortiment betrouwbare en duurzame apparatuur, waarvan de kosten 10% lager zijn dan in andere winkels, aangezien we deze de afgelopen tien jaar rechtstreeks van fabrikanten leveren.
Bij aankoop ontvangt u een servicegarantie. En u kunt bestellen in alle hoeken van Europa. Neem contact op met de winkelmanager om de koeriersdienst te bepalen. U kunt contact met hem opnemen via de telefoonnummers die op de site staan ​​vermeld, of door een terugbelverzoek achter te laten.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.