Spa pedicure stoel KDK-915B (KME-1)

Productcode:
1441
Leverancierscode:
ZDC-915B
Beschikbaar:
Нет в наличии

2.635,00€

course-cert ce-cert

Het bedrijf European Medical Systems heeft het genoegen u de SPA-pedicurestoel ZDTS-915B onder uw aandacht te brengen. Dergelijke apparatuur biedt uw klanten een hoog niveau van comfort tijdens de procedure, wat het imago van uw salon aanzienlijk verbetert.
Modelkenmerken:

SPA-pedicurestoel ZDTS-915B is een uniek systeem ontworpen om maximaal comfort voor de cliënt te creëren tijdens de procedure. Het is belangrijk dat deze is uitgerust met een hoogwaardige ovale bak van acryl met zes gaten voor waterstralen, waarvan de richting onafhankelijk kan worden geregeld. Het is ook uitgerust met een speciaal ozonsysteem dat helpt om een ​​heerlijk ontspannende voetmassage te geven.
Whirlpool-functie beschikbaar; de stoel is uitgerust met een hoogteregelaar en een kantelpedaal, evenals een draaibare zitting en volumineuze armleuningen. De stoel is geschikt voor alle soorten schoonheidsbehandelingen: pedicures, massages, bodywraps en meer. U kunt onder andere de kleur van het model kiezen, deze is eenvoudig in elke ruimte te integreren.
Als u al lang op zoek bent naar zo'n SPA-pedicurestoel, dan kunt u deze voor de beste prijs kopen via de EMS-Beauty online winkel. We hebben een brede selectie van gecertificeerde apparatuur, waarvan de kosten een orde van grootte lager zijn dan in andere winkels, omdat we deze rechtstreeks van fabrikanten leveren. En we geven een garantie voor after-sales service bij aankoop.
Bestellingen worden geaccepteerd in heel Europa. U kunt kiezen voor een bezorgservice of gebruik maken van zelfbezorging. Neem contact op met de winkelmanager om de juiste optie te bepalen. Laat hiervoor een terugbelverzoek achter of bel ons zelf op de nummers die u op de site ziet staan, dan beantwoorden wij uw vragen.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.