Alexandrite lasers

Alexandrite lasers

We raden aan om een ​​alexandrietlaser te kopen: fabrieksprijs, snelle terugverdientijd, unieke kansen!


Na het bekijken van de apparaten die in deze sectie worden gepresenteerd, kunt u belangrijke informatie krijgen over zowel de prijs van dergelijke apparatuur als de eigenschappen van apparaten in deze categorie. Dit zal u helpen bij het kiezen en kopen van de juiste alexandriet ontharingslaser voor uw behoeften. Als u naar het apparaattabblad gaat, kunt u informatie vinden over de technische kenmerken, ontwerpkenmerken en gebruikte technologieën. Er zijn ook foto's en de prijs van de apparaten, dit zal je helpen alle gegevens te verzamelen die je nodig hebt om de aankoop te evalueren.


Een zeer belangrijk punt in ons aanbod is de beschikbaarheid van cosmetologie-apparatuur die voldoet aan de behoeften van de klant op het gebied van:

 • snelle terugbetaling;
 • hoge efficiëntie;
 • makkelijk te gebruiken;
 • een breed scala aan activiteiten.

Met deze voordelen zal de prijs van de fabrikant een ander voordeel zijn bij het nemen van een aankoopbeslissing.

Dus als u een machine wilt kopen met een breed scala aan activiteiten, met snelle terugbetaling en pijnloze procedures voor klanten, overweeg dan om een ​​van de modellen in deze categorie te kopen.


De belangrijkste voordelen van alexandrietlasers "EMS Beauty"


Dit type apparatuur heeft een aantal voordelen die we in deze sectie willen benadrukken. Als u al eerder met soortgelijke apparaten te maken heeft gehad, heeft u waarschijnlijk hun eigenschappen en functionaliteit gewaardeerd, en als u alleen dit type laser overweegt, zal onze informatie nuttig voor u zijn.

Experts die al een alexandrietlaser hebben gebruikt, raden aan een apparaat van dit type te kopen, op basis van de volgende voordelen:

 • pijnloos epileren op de huid I-VI;
 • hoge efficiëntie van de behandeling - okselontharing duurt bijvoorbeeld slechts 2 minuten;
 • uitstekende resultaten bij het verwijderen van veneuze laesies;
 • effectieve eliminatie van alle soorten ouderdomsvlekken: capillair netwerk, uitgebreide vlekken, enz.;
 • comfortabele en praktische handstukken met een revolutionair ontwerp;
 • beschikbaarheid van een systeem voor het optisch veranderen van de bundeldiameter;
 • uniek touch-bedieningspaneel met een intuïtief menu.


Gezien deze voordelen raden wij u aan een alexandrietlaser te kopen - de prijzen van de fabrikant geven een goede besparing. Hoewel de apparatuur geweldige features heeft, is hij ook nog eens betaalbaar!

Daarnaast wil ik de voordelen van apparaten van deze klasse op het gebied van klantcomfort benadrukken. Structureel zijn lasers van dit type zo gerangschikt dat ze geen ongemak voor de klant veroorzaken, omdat ze geen huidverwarming veroorzaken.

Daarnaast is de snelheid van de procedure belangrijk voor de opdrachtgever, wat wordt bereikt door de snelle verwerking van grote oppervlakken. De apparaten hebben deze mogelijkheid en zijn geweldig in het verwerken van grote hoeveelheden werk. In de regel is de behandeltijd voor geen enkel deel van het lichaam langer dan 60 minuten. En als het nodig is om het okselgebied te behandelen, is de tijd niet langer dan 2 minuten, maximale efficiëntie wordt bereikt.

Groot comfort voor de klant ligt in het feit dat lasers van dit type zijn uitgerust met dermale koelsystemen, waardoor ongemak tijdens de procedure wordt geëlimineerd.

Rekening houdend met de hierboven beschreven voordelen, raden we aan om een ​​alexandrietlaser aan te schaffen: de prijs van het apparaat, de veiligheid, het gebruiksgemak en de efficiëntie van gebruik karakteriseren de voordelen van deze apparatuur op de best mogelijke manier.

En nu wat praktische tips bij het kiezen van een toestel uit deze categorie.


Tips voor het kiezen van Alexandrite-lasers


Het moet duidelijk zijn, en specialisten weten dit al lang, dat de keuze voor dergelijke apparatuur een verantwoorde stap is. Het toepassingsgebied is breed, de vraag is hoog, dus het is erg belangrijk om een ​​laser te kopen die voldoet aan de behoeften van de salon.


Bij het kiezen van dergelijke apparaten raden we aan om goed op 3 factoren te letten:

 • Tijd om terug te gaan naar de winkel. Hier is het erg belangrijk om een ​​model te kiezen dat maximale efficiëntie geeft, zowel voor de schoonheidsspecialiste als voor de klanten. Onze winkel heeft de meest populaire modellen, zodat u kunt vertrouwen op ons aanbod.
 • Regisseur. De beste optie is om een ​​alexandrietlaser te kopen voor ontharing tegen de prijs van de fabrikant, maar beoordelingen over het merk zelf spelen ook een beslissende rol bij het nemen van een beslissing. Een bewezen, betrouwbare en gerespecteerde fabrikant door schoonheidsspecialisten is een garantie voor de apparatuur die zij leveren. Het bedrijf "EMS Beauty", op de site waar u zich bevindt, levert alleen apparaten van vertrouwde fabrikanten. Dit zijn producten die voldoen aan professionele en veeleisende kwaliteitsnormen.
 • Gemak van behandeling. De klant kiest, zoals u weet, de behandeling waarbij hem maximaal comfort wordt geboden. Daarom moet u bij het kiezen van alexandrietlasers zorgvuldig de kenmerken van de procedure bestuderen, beoordelingen van klanten erover. Dan is uw investering snel terugverdiend: onze klanten

Geniet van je dienst.


We hopen dat we u met advies hebben geholpen, en nu kunt u zeker snel en gemakkelijk een alexandrietlaser kopen.1 - 16 van 17 (2 pagina's)
Aanbevolen
Uw korting: -18%
DIODE laser voor drie golflengten THE FLASH
DIODE laser voor drie golflengten THE FLASH
8.500,00€ 7.000,00€
3-golf diodelaser SILVANO
7.600,00€
Diodelaser voor ontharing SOPRANO
16.400,00€