Alexandriet laser LIGHT A

Productcode:
1515
Leverancierscode:
LIGHT A
Beschikbaar:
Op voorraad

4.200,00€

course-cert ce-cert

Als u besluit een alexandrietlaser in uw centrum te installeren, dan is het model LUCE A perfect voor u. De beste vertegenwoordiger in zijn soort, zal uw patiënten de gewenste resultaten geven en u zult comfortabel werken onder alle omstandigheden.
Lasermogelijkheden

De LUCE A alexandrietlaser is ontworpen om haar, ouderdomsvlekken en andere pigmentveranderingen te verwijderen. Gepresenteerde laser ontharingstechnologie is erg populair en succesvol. Dit is de beste kwaliteitsoplossing voor het verwijderen van pluisjes tegen de laagste bedrijfskosten. Jaren van onderzoek en jaren van praktisch gebruik hebben de effectiviteit van de verwijderingsmethode aangetoond, en het heeft inderdaad veel voordelen.
Deze methode wordt als de meest duurzame en effectieve methode beschouwd in vergelijking met andere ontharingsmethoden. De alexandrietlaser is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van Europese specialisten op het gebied van laserontharing. Het model voert procedures uit om overtollig haar en ouderdomsvlekken te verwijderen. De laser heeft een aantal voordelen die hem populair en effectief maken. Het heeft een hoge snelheid die niet onderdoet voor zelfs de snelste systemen, heeft een breed scala aan snelheidscontrole-impulsen, waarmee u de optimale snelheid voor ontharing kunt kiezen. Het werkt heel stil, bijna geruisloos, in tegenstelling tot andere lasers.
Het vereist weinig onderhoud en vereist geen extra verbruiksartikelen. Het heeft een handig besturingssysteem met een gecontroleerd koelsysteem. Dit zorgt voor maximaal comfort bij elke ontharingssnelheid. In tegenstelling tot veel andere apparaten heeft de alexandrietlaser geen assistentie nodig.

Uitchecken

De perfecte alexandrietlaser gevonden? Je kunt het in de EMS-Beauty online winkel voor een zacht prijsje kopen. We presenteren alleen gecertificeerde apparatuur, rechtstreeks van fabrikanten. Daarom zijn de kosten een orde van grootte lager dan in andere winkels in het land. En je kunt leren hoe je het gratis kunt gebruiken.
Na afronding van de cursus ontvang je een certificaat. En bij aankoop krijgt u garantie op de service na verkoop. Daarnaast kunt u in alle uithoeken van het land laten bezorgen.
Als u meer advies nodig heeft, neem dan contact op met de winkelmanager. Om contact met hem op te nemen, laat u een terugbelverzoek achter of belt u ons zelf op de nummers die op de site staan ​​vermeld.
Specificaties:

Golflengte - 755 nm

Pulsbreedte - 2-100 ms

Spotgrootte - 8-14 mm

Pulsenergie - 80 J / cm2

Afmetingen - 90x48x93 mm

Gewicht - 85kg

Garantie - 2 jaar
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.