Laser D-Las-125 Nieuwe 1200w

Productcode:
1832
Leverancierscode:
3819
Beschikbaar:
Op voorraad

10.800,00€

course-cert ce-cert

Voor schoonheidsspecialisten presenteert de site ems-beauty.es een innovatieve en superkrachtige laser voor ontharing D-Las-125 New 1200 W. Zo'n effectieve laser zorgt voor een effectieve en pijnloze behandeling van elk deel van de huid.
Functionele kenmerken

De D-Las-125 New 1200 W laser kenmerkt zich door het feit dat hij is uitgerust met drie golflengten. 755nm beïnvloedt het melaninepigment in de haarzakjes, waardoor het thermisch wordt en meer breekt met de follikel. De golflengte van 755 nm is alleen geschikt voor de behandeling van een lichte huid, maar is bestand tegen alle kleuren haar, omdat het tijdens de behandeling verbrandt. 808 nm wordt gegenereerd door een diodelaser, die wordt beschouwd als de beste voor het verwijderen van ongewenste vegetatie.
Le principe de fonctionnement est similaire à l'alexandrite: le faisceau laser affecte également la mélanine, mais la technologie ne convient que pour traiter les cheveux noirs, car pendant la procédure, ils ne sont pas brûlés, mais ne meurent qu'après un certain tijd.
De techniek is het meest geschikt voor het behandelen van gebieden waar het haar steil is en diepe follikels heeft.1064 nm wordt gegenereerd door een neodymium-laser. De laser wordt beschouwd als de meest geavanceerde voor ontharing, omdat het haar van elke kleur op de huid van elke kleur kan verwijderen. Dit komt omdat neodymiumstraling een te lange golflengte heeft om door melanine te worden geabsorbeerd, en deze functie wordt in plaats daarvan uitgevoerd door water, hemoglobine en oxyhemoglobine, waardoor de vaatbollen stollen.
De aanwezigheid van drie soorten straling stelt u in staat laserontharing te verlenen aan iedereen die geen contra-indicaties heeft voor de procedure. Dit garandeert een snelle ROI en omzetgroei. Het hoge vermogen - 1200 W - stelt de patiënt in staat om de gewenste resultaten te garanderen. Twee spotgroottes kunnen de tijd die nodig is om resultaten te krijgen drastisch verminderen. Het ideale koelsysteem elimineert elk risico op oververhitting en brandwonden.
Om deze reden voelt de persoon tijdens de procedure geen pijn of ongemak en is er na de behandeling geen downtime. Gebruiksgemak is te danken aan het intuïtieve menu. En het proces is eenvoudig te bedienen dankzij het grote touchscreen. Het toestel is onder andere uitgevoerd in een minimalistisch design dat perfect past in elk interieur.
Materiaal kopen

Als u al heel lang een effectieve ontharingslaser wilt kopen, is het D-Las-125 New 1200W-systeem de perfecte oplossing voor u. En je kunt het via de EMS-Beauty-winkel kopen tegen een 10% lagere prijs dan andere landelijke winkels. De reden hiervoor zijn de jarenlange rechtstreekse leveringen van fabrikanten.
Bij aankoop krijg je gratis training aangeboden over de regels voor het gebruik van het gekochte apparaat. Na de training ontvangt u een certificaat dat uw kwalificaties in het bijzijn van patiënten bevestigt. U krijgt ook een servicegarantie.
Levering vindt plaats in het hele land. Om een ​​aankoop te doen, vult u een verzoek in op de website en onze manager belt u zo snel mogelijk terug om de details te verduidelijken.
Functies

Vermogen - 1200W

Golflengte - 755nm, 808nm, 1064nm

Pulsfrequentie - 1-10 Hz

Spanning - 110-230V

Garantie - 18 maanden
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.