Drie-wave diode laser ESTEBAN

Productcode:
1813
Leverancierscode:
3767
Beschikbaar:
Op voorraad

5.400,00€

course-cert ce-cert

European Medical Systems heeft het genoegen u de ESTEBAN drie-golflengte diodelaser voor epilatie van alle huidtypes onder uw aandacht te presenteren. De combinatie van technologieën zal effectief en pijnloos omgaan met ongewenste vegetatie op alle delen van het gezicht en lichaam.
Apparaatfuncties

De ESTEBAN diodelaser is uitgerust met drie soorten straling. De manipulator genereert drie golflengten: 755 nm, 808 nm, 1064 nm. Dit systeem is dus ontworpen voor laserontharing op elk huidtype. Naast ongewenst kroezen kan de laser het probleem van ingegroeide haartjes elimineren, hun overmatige groei verminderen, folliculitis genezen, irritatie na het scheren elimineren en de patiënt verlichten van allergieën voor ontharingscrèmes. Het verkregen resultaat blijft vele jaren behouden als het hele proces van procedures is doorlopen.
Onderscheidende kenmerken van de ESTEBAN-laser zijn de aanwezigheid van drie soorten straling, waardoor laserontharing voor iedereen mogelijk is, ongeacht de huidskleur. De grote spotgrootte vermindert de behandeltijd en de gehele kuur als geheel. De grote afmeting van de koeltip voorkomt oververhitting van de huid, waardoor het risico op bijwerkingen wordt geminimaliseerd.
De hulpbron van het handstuk is 20 miljoen flitsen, wat een lange levensduur van de laser garandeert. Bovendien is het uitgerust met twee bedieningsmodi: professioneel en eenvoudig, waardoor zelfs beginners het systeem kunnen gebruiken. Daarnaast voert het systeem zelf testen uit op mogelijke storingen.
Contra-indicaties voor gebruik

Helaas kan laserontharing niet iedereen helpen omgaan met ongewenste vegetatie. Als een persoon ten minste één van deze aandoeningen heeft, kan de toepassing van het systeem hem schaden:
zwangerschap en borstvoeding;
pathologie van het endocriene systeem;
hart-en vaatziekten;
infectieziekten;
oncologische neoplasmata;
flebeurysma;
chronische ziekten in de acute fase;
koortsachtige aandoeningen;
kritieke dagen.
Er kunnen ernstige bijwerkingen optreden als er geen rekening wordt gehouden met de medische geschiedenis van de patiënt. Wees daarom alert op zijn gezondheidstoestand om alleen het beste resultaat te garanderen.
Bestelling levering

Als u een diodelaser wilt kopen voor de beste prijs, neem dan contact op met de EMS-Beauty online winkel. We hebben gecertificeerde apparaten tegen een prijs die 10% lager is dan in andere winkels, omdat we ze rechtstreeks van fabrikanten leveren. En we leren je hoe je ze gratis kunt gebruiken.
Je kunt de cursus in elke gewenste vorm volgen en na afronding ontvang je een certificaat. U krijgt ook een garantie die u verzekert in geval van problemen. En het is mogelijk om via verschillende vervoerders leveringen naar alle hoeken van het land te bestellen.
Neem contact op met onze manager om een ​​aankoop te doen. Laat hiervoor een verzoek achter op de site en u wordt zo spoedig mogelijk teruggebeld.
Apparaat opties

Afmeting koelzone - 25x25 mm

Pulsduur - 10-400 ms

Pulsfrequentie - 1-10 Hz

Vermogen - 800 W

Pulsenergie - 1-166 J / cm2

Spanning - 220 V

Tijd van continu werken - 20 uur

Garantie - 12 maanden
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.