APOLLO diodelaser voor laserontharing 755/808/1064

Productcode:
1817
Leverancierscode:
3784
UPC:
vwdtgU_L3IM
Beschikbaar:
Op voorraad

6.550,00€

course-cert ce-cert

In de online winkel ems-beauty.es wordt de APOLLO-diodelaser voor ontharing en correctie van leeftijdsgerelateerde veranderingen onder uw aandacht gebracht. Indien gewenst kunt u een laser met drie golven krijgen.


Onderscheidende kenmerken


 


Laat u niet afschrikken door de compacte afmetingen van APOLLO - de kracht en de mogelijkheid om te schakelen tussen drie golflengten zorgen voor snelle en duurzame resultaten bij patiënten met elk huidtype. De standaardgolflengte in dit model is 808 nm, maar in de beschikbare configuraties is er een handstuk met een golflengte van 755 nm en 1064 nm, dat wil zeggen, alexandriet- en neodymiumlasers. Hierdoor kunt u met behulp van één apparaat haar van elke kleur, zelfs zonder pigment, verwijderen van de huid van alle fototypes, zelfs Afro-Amerikanen.


Een belangrijk voordeel is de continue werking gedurende 12 uur... niet slecht voor een compact apparaat, toch? Tegelijkertijd is het systeem uitgerust met een grote spotgrootte, waardoor in korte tijd grote oppervlakken kunnen worden bewerkt.


Ondanks zo'n vermogen is er niets om je zorgen over te maken: de APOLLO-laser is uitgerust met drie koelsystemen die het apparaat of de huid niet laten oververhitten. En het beveiligingssysteem analyseert de werking van de laser en schakelt de apparatuur zelfstandig uit als er storingen worden gedetecteerd. Daarom zijn patiënten volkomen veilig bij het gebruik van een laser.
Om een ​​bestelling te plaatsen, vult u een aanvraag voor een terugbelverzoek in en de winkelmanager belt u op een doordeweekse dag terug. Of bel ons op de telefoonnummers die op de site staan ​​vermeld.


Specificaties:


Golflengte (optioneel) - 808 nm of 808/755/1064 nm


Lichtvlekoppervlak - 12x20 mm


Pulsduur - 5-400 ms


Pulsdichtheid - 20-70 J/cm2


Spanning - 110V/50Hz - 220V/60Hz


Uitgangsvermogen - 800 W


Vermogen - 1800 W

Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.