DEPIDUE Dual Wave Diode Laser

Productcode:
1871
Leverancierscode:
813
Beschikbaar:
Op voorraad

27.500,00€

course-cert ce-cert

Als u op zoek bent naar echt functionele apparatuur voor laserontharing, dan stelt EuroMedSystems u graag de DEPIDUO diodelaser voor. De combinatie van de twee soorten bestraling maakt het mogelijk om alle huidtypes effectief en pijnloos te behandelen.
Systeemfuncties

De DEPIDUO diodelaser kenmerkt zich door het feit dat hij twee golflengten in één manipulator combineert, waardoor je de beste resultaten behaalt bij het verwijderen van ongewenste begroeiing. Het systeem is uitgerust met straling van 755 nm en 808 nm, waardoor alle fototypes van de huid kunnen worden behandeld, waardoor elk type haar, zelfs de dunste, kan worden verwijderd. Door tijdens de behandeling van de ene golflengte naar de andere over te schakelen, kunt u het probleem van ongewenst haar snel en eenvoudig oplossen. Maar na één sessie is niet het hele probleem opgelost.
Er zijn 3 tot 7 procedures nodig om de groei van al het haar te activeren voor volledige verwijdering. Door de combinatie van laserlicht en straling kunnen de gewenste resultaten veel sneller worden bereikt. En dankzij de grote spotgrootte kunt u snel grote delen van het lichaam behandelen. Hierdoor worden uitgesproken effecten vele malen sneller bereikt. En de patiënt ervaart minimale pijn door de sterke afkoeling van de contacten.
Tijdens het gebruik zijn geen verbruiksartikelen nodig, wat het apparaat erg goedkoop maakt. Bovendien is het apparaat tijdens de behandeling bijna geruisloos, wat de procedure comfortabel maakt voor zowel de patiënt als de specialist. Een laconiek ontwerp ziet er goed uit in elk interieur.
Contra-indicaties voor gebruik

U moet niet vergeten dat de laser een serieus apparaat is, dus het gebruik ervan moet met uiterste voorzichtigheid worden behandeld. En als een persoon contra-indicaties heeft voor de procedure, moet de uitvoering ervan worden geannuleerd. Beperkende staten zijn onder meer:
mechanische schade aan de huid;
ontstekingsprocessen op de huid;
Kwaadaardige neoplasma's;
flebeurysma;
oncologische neoplasmata;
ziekten van het cardiovasculaire systeem;
de aanwezigheid van een ingebouwde pacemaker;
psychische aandoening;
zwangerschap en borstvoedingsperiode.
U moet er zeker van zijn dat uw patiënt een geschikte kandidaat is voor behandeling, anders bestaat het risico op ernstige bijwerkingen bij hem.
Bezorging regelen

Als de gepresenteerde ontharingslaser precies is wat u zocht, haast u dan om deze tegen een betaalbare prijs te kopen via de EMS-Beauty online winkel. We leveren gecertificeerde apparatuur rechtstreeks van fabrikanten, dus de kosten zijn vele malen winstgevender dan die van andere leveranciers. En we geven u de mogelijkheid om een ​​gratis training te volgen over de werkingsregels van het geselecteerde systeem.
Na afronding van de cursus wordt een certificaat uitgereikt dat van pas komt bij het werken met patiënten. En bij aankoop ontvangt u een garantiekaart, die u verzekert in het geval van een garantiefout. Bovendien kunt u in alle uithoeken van het land laten bezorgen.
Heb je nog vragen? Krijg antwoorden van de winkelmanager op de nummers die u op de site ziet. Of laat een verzoek achter en verwacht zo snel mogelijk een telefoontje.
Specificaties:

Golflengte - 755 nm en 808 nm

Complete set - 2 manippen

Pulsfrequentie - 1-10 Hz

Pulsduur - 3-400 ms

Spanning - 110-220 V

Garantie - 2 jaar
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.