Laserontharing OCTAVIAN-600 755/808/1064

Productcode:
1704
Leverancierscode:
781
Beschikbaar:
Op voorraad

8.200,00€

course-cert ce-cert

Uw aandacht op de website ems-beauty.es is een moderne laser voor het verwijderen van ongewenst haar. De aanwezigheid van drie soorten straling stelt u in staat om snel en pijnloos om te gaan met alle soorten haar.
Modelkenmerken:

De gepresenteerde laser is de beste vanwege de meest geavanceerde technologieën, evenals het gebruik van componenten van wereldfabrikanten. Het bestaat uit componenten gemaakt in Duitsland, Spanje, VS, Japan. Zo worden emitters van diodes en hoofdcomponenten geproduceerd in Duitsland, in vloeistofkoelsystemen en filterelementen geproduceerd door Italiaanse bedrijven, worden saffierkristallen geproduceerd in de VS en worden schakelproducten geproduceerd in Japan.
Het OCTAVIAN-model stelt professionals in staat om effectief en pijnloos laserontharing uit te voeren. Dit type procedure is een van die procedures waarvan het succes sterk afhankelijk is van de kwaliteit van het apparaat. Door het gebruik van een laser kan de specialist gezichts- of lichaamshaar verwijderen bij lichte haren op een lichte huid net zo gemakkelijk als bij donker en dik haar op een donkere en gebruinde huid. U kunt haar op elk deel van het lichaam behandelen.
Naast het gebruik van drie soorten straling heeft het apparaat nog andere eigenschappen die een snelle manipulatie, efficiëntie, veiligheid en een lange levensduur garanderen. Voeg daarbij de veiligheid van het apparaat, de volledige afwezigheid van pijn voor de klant dankzij het perfecte koelsysteem.
En de hoge snelheid van de procedures wordt gegarandeerd door de hoge herhalingsfrequentie van felle flitsen en de specifieke energiedichtheid. Bovendien kunt u met een breed scala aan technologieën de optimale instellingen voor elke patiënt kiezen. Tegelijkertijd heeft het apparaat een betere warmteafvoer van de emitters. Het lage geluidsniveau door het gebruik van een nieuw ontwerp voor Italiaanse hydraulische pompen en verbeterde waterfiltratie zorgen ervoor dat de laser lang werkt zonder dat de koelcomponenten hoeven te worden vervangen. Met behulp van een laser kunnen specialisten dus snel en comfortabel alle soorten ontharing uitvoeren met de garantie dat verdere haargroei in de behandelde gebieden wordt gestopt. En dit zal op zijn beurt de populariteit van de salon verder vergroten, nieuwe klanten helpen aantrekken en zorgen voor een continue winstgroei.
Uitchecken

Heb je de apparatuur gevonden die je zoekt? Bestel hem via de EMS-Beauty webshop tegen de scherpste prijs in Europa. We leveren cosmetische apparaten rechtstreeks van fabrikanten, dus de kosten zijn een orde van grootte lager dan die van andere leveranciers. U kiest het formaat van de training in de bedieningsregels die voor u het meest geschikt is. En dan ontvangt u een certificaat dat uw kwalificaties in het bijzijn van patiënten bevestigt. U krijgt ook een garantie die u gedurende een periode van twee jaar service verleent. En via verschillende koeriersdiensten kunt u de bezorging naar alle uithoeken van het land laten bezorgen. Indien u dit wenst, kunt u de goederen zelf afhalen in het magazijn.
Heb je nog vragen? Vraag ze aan de winkelmanager via telefoonnummers die op de site worden vermeld. Of laat een terugbelverzoek achter en verwacht deze in de nabije kantooruren.
Technische specificaties

Vermogen - 600 W

Pulsenergie - 1-160 J/cm2

Frequentie - 1-10 Hz

Pulsbreedte - 5 - 400 ms

Spotgrootte - 10x10, 12x12, 10x18, 12x20, 15x27 mm

Koeling - TEC + halfgeleider + water + lucht

Kristaltemperatuur - tot -5 graden Celsius

Spanning - 220V / 110V 50 - 60 Hz

Display - 8,4 inch kleurenaanraking

Garantie - 2 jaar
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.