Rinex Space Mix Laser op drie golflengten

Productcode:
1831
Leverancierscode:
3817
Beschikbaar:
Op voorraad

9.300,00€

course-cert ce-cert

Op zoek naar effectieve ontharingsapparatuur? Dan is de Rinex Space Mix drie-golflengte laser de perfecte keuze voor jouw salon. Hiermee zal ontharen absoluut pijnloos zijn op elk deel van het lichaam.
Modelkenmerken:

De Rinex Space Mix laser is uitgerust met drie soorten straling. 755nm voor lichte en pluizige ontharing op een lichte huid. Vanwege de grote spotgrootte wordt de 755 nm-golflengte vaak gebruikt om grote oppervlakken te behandelen. Het werkingsprincipe is gebaseerd op selectieve fotothermolyse, wanneer energie leidt tot de dood van de haarzakjes door verwarming van het pigment erin. Het belangrijkste kenmerk is dat het haar onmiddellijk wordt verbrand en de follikel sterft.
De golflengte van 808 nm wordt beschouwd als de gouden standaard voor laserontharing, omdat de straling diep genoeg kan doordringen om bijna alle fototypes van de huid te behandelen. De golflengte werkt deels volgens het principe van selectieve fotothermolyse - het andere deel van de energie gaat naar de haarschacht. 1064 nm-straling wordt als universeel beschouwd omdat u hiermee ongewenste vegetatie op de huid van welke aard dan ook kunt verwijderen zonder bijwerkingen. 1064 nm richt zich niet op het pigment, maar op water, hemoglobine en oxyhemoglobine, wat leidt tot stolling van de vaten van de bol.
Als gevolg hiervan sterft ze, niet in staat om meer nieuwe haargroei te produceren. Geschikt voor de behandeling van de huid van Hispanics en zelfs Afro-Amerikanen. De concurrentievoordelen van het Rinex Space Mix-model zijn een aantal technologieën die zorgen voor de verwerking van alle huidfototypes, waardoor u geld kunt gaan verdienen op het apparaat. De veiligheid van het systeem is te danken aan hoogwaardige fabricagematerialen, die een lange levensduur van het apparaat garanderen.
De intuïtieve interface maakt het voor beginners gemakkelijk om de apparatuur te bedienen. Het drievoudige koelsysteem zorgt voor een continue werking van het apparaat voor meer dan 18 uur en zorgt ervoor dat de huid niet oververhit en verbrandt. De manipulator genereert drie soorten straling. En het ergonomische ontwerp zorgt voor een gemakkelijke gladheid op de huid en een snelle verwerkingstijd. Bovendien stelt het compacte formaat van het apparaat u in staat om het in een kantoor van elk formaat te plaatsen zonder in te boeten aan vrije ruimte.
Uitchecken

Als u al lang op zoek bent naar een effectieve laser voor epileren waarvan de prijs voldoende is, neem dan contact op met de EMS-Beauty online winkel. U kunt bij ons gecertificeerde apparatuur kopen en de regels van de werking ervan gratis leren in een formaat dat voor u geschikt is.
Na het afstuderen wordt een certificaat verstrekt dat uw kwalificaties voor patiënten bevestigt. En bij aankoop krijgt u garantie voor service. En u kunt de levering naar alle steden van het land bestellen via verschillende koeriersdiensten.
Neem contact op met de winkelmanager om een ​​bestelling te plaatsen. U kunt contact met hem opnemen door een terugbelverzoek achter te laten. Daarna wordt u zo spoedig mogelijk teruggebeld.
Technische specificaties

Golflengte - 755 nm, 808 nm, 1064 nm

Pulsfrequentie - 1-10 Hz

Spanning - 110 V, 50 Hz / 230 V, 60 Hz

Garantie - 18 maanden
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.