Draagbare compacte laser Rinex Flash Mix

Productcode:
1830
Leverancierscode:
3816
Beschikbaar:
Op voorraad

8.800,00€

course-cert ce-cert

Voor degenen die op zoek zijn naar functionele en kleine apparatuur voor het verwijderen van ongewenst haar, presenteert EuroMedSystems met genoegen de Rinex Flash Mix Compact laserontharingsmachine. Ondanks het formaat is het apparaat functioneel en biedt het verbluffende epileerresultaten.
Technologische kenmerken

Het grote voordeel van Rinex Flash Mix Compact ligt in het aantal beschikbare technologieën. 755 nm is ontworpen om overtollig haar van elke kleur te verwijderen, maar alleen op een lichte huid. De golflengte werkt volgens het principe van selectieve fotothermolyse, verwarming en dus vernietiging van de haarzakjes. Het meest geschikt voor de behandeling van grote delen van het lichaam. De golflengte van 808 nm wordt beschouwd als de maatstaf voor laserontharing. Het wordt gekenmerkt door een hoog vermogen en penetratiediepte, waardoor straling zelfs met grof en stug haar op bijna alle fototypes van de huid omgaat.
De 1064 nm-straling is ontworpen om ongewenst haar op de huid van welke aard dan ook te verwijderen, omdat de laser de melanine niet verwarmt, maar ervoor zorgt dat de bloedvaten in de haarzakjes stollen. Afro-Amerikanen kunnen ook profiteren van ontharing zonder het risico op bijwerkingen. Een kosteneffectieve set technologieën biedt meer mogelijkheden voor de schoonheidsspecialiste, waardoor u snel voor het apparaat kunt betalen en er winst mee kunt maken. Met een groot werkmiddel kunt u de manipulator lange tijd besturen zonder componenten te vervangen.
De ergonomische vorm van de manipulator vereenvoudigt het verwerkingsproces, aangezien het slechts 375 gram weegt. Ter vergelijking: een manipel weegt meestal minimaal 800 gram, wat extra druk op de arm legt. Grote vlekafmetingen verkorten de behandeltijd omdat grote gebieden in één sessie kunnen worden behandeld. Het systeem is voorzien van een origineel laserpaneel en een gecombineerd koelsysteem zorgt ervoor dat de huid niet oververhit en verbrandt. Gebruiksgemak is te danken aan het intuïtieve menu. En het compacte formaat van het apparaat past gemakkelijk in een klein kantoor.
Plaats een bestelling

Heeft u interesse in deze laser ontharingsmachine? Je kunt het voor een zacht prijsje kopen op de website ems-beauty.es. Omdat we apparaten rechtstreeks van fabrikanten leveren, zijn hun kosten in onze winkel een orde van grootte lager dan die van andere leveranciers. In plaats daarvan bieden we gratis apparaattraining.
Na afronding van de training wordt een certificaat uitgereikt dat voor u van pas komt bij het werken met patiënten. En bij de aankoop krijgt u een garantie voor service na verkoop, die uw verzekering zal zijn in geval van storingen. Bovendien kunt u levering naar elke uithoek van het land bestellen.
Neem contact op met de winkelmanager om de koeriersdienst te kiezen die bij je past. Laat hiervoor een terugbelverzoek achter of bel ons zelf op de nummers die u op de site ziet staan.
Specificaties:

Golflengte - 755 nm, 808 nm, 1064 nm

Frequentie - 1-10 Hz

Spanning - 110-220 V

Gewicht handstuk - 375 g

1 jaar garantie
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.