Neodymium lasers

Neodymium lasers

De uitvinding van de laser opende een nieuw tijdperk in cosmetologie en esthetische geneeskunde. Neodymium-lasers hebben een onschatbare bijdrage geleverd aan de moderne chirurgie en tandheelkunde. Dit is een onmiskenbaar feit! Het wordt gebruikt voor liposuctie, het verwijderen van oude tatoeages, het verwijderen van diepe littekens en littekens op de huid, de behandeling van ziekten van het vaatstelsel en nog veel meer.


De neodymium laser wordt het meest actief gebruikt om ongewenst ongewenst haar te verwijderen, dergelijke ontharing is erg populair. De volgende informatie helpt u vertrouwd te raken met het apparaat en zijn eigenschappen.


Neodymium-laser - hoe werkt het?


Een onderscheidend kenmerk van een neodymiumlaser is dat zijn straal tot een diepte van 6-8 mm onder de huid doordringt. De golflengte en het vermogen worden door de specialist afhankelijk van de situatie ingesteld. De energie die wordt uitgezonden door een laserzender in vaste toestand wordt geabsorbeerd door melanine, oxyhemoglobine en dringt vervolgens onder de huid door. De bundels van zo'n laserapparaat verstrooien niet, ze werken alleen waar nodig.


Bij het verwijderen van verschillende soorten pigmentvlekken, wordt de lichtenergie omgezet in warmte, door de verwarming van hemoglobine, het bloed stolt, de bloedvaten verbinden en stoppen met functioneren. Dit effect geldt niet voor gezonde bloedvaten.


De beste neodymiumlaser is degene die de toegevoegde eigenschap heeft van verwisselbare armen - armen met verschillende functies. Dergelijke sproeiers worden volgens indicaties door professionals gebruikt voor het beoogde doel.


Gebruik van neodymiumlasers


Verwijdering van ongewenste haren. De laser vernietigt de bloedvaten die de follikel voeden. Verwijdert effectief haar van elke kleur en stijfheid.


Verjongende werking. De verwarming van collageen-elastinevezels treedt op, de tonus neemt toe, de huid wordt strak.


Verwijderen van oude en oude tatoeages. De laser vernietigt het pigment en verplettert het.


Behandeling van ziekten van het vaatstelsel: rosacea, rosacea, hemangiomen. In dit geval wordt een speciale gel met een bevriezingseffect gebruikt, een lichtstraal dringt door de gel en werkt op de bloedvaten in, waardoor ze worden verminderd en de huid vernieuwt zijn kleur.


Litteken verwijderen. Hier heeft de specialist een neodymiumlaser nodig in combinatie met een erbiumlaser om de littekens volledig te verwijderen.


De prijs van een neodymium laser kan heel divers zijn, het hangt allemaal af van het land van de fabrikant en de garanties die de fabrikant geeft.1 - 16 van 28 (2 pagina's)
Aanbevolen
Uw korting: -18%
DIODE laser voor drie golflengten THE FLASH
DIODE laser voor drie golflengten THE FLASH
8.500,00€ 7.000,00€
3-golf diodelaser SILVANO
7.600,00€
Diodelaser voor ontharing SOPRANO
16.400,00€