Apparatuur 3в1 ESTI-60

Productcode:
1793
Leverancierscode:
3802
Beschikbaar:
Op voorraad

6.300,00€

course-cert ce-cert

De website ems-beauty.es presenteert het ESTI-60 3in1 universele apparaat voor gezichts- en lichaamsverzorging. Door de combinatie van de beste technologieën kan de specialist ertussen schakelen om consistente en uitgesproken resultaten te bereiken.
Apparatuurmogelijkheden

Het ESTI-60 3in1-apparaat is uitgerust met IPL-, neodymiumlaser- en RF-technologieën. IPL werkt volgens het principe van selectieve fotothermolyse, neodymiumlaser veroorzaakt coagulatie van bloedvaten en RF genereert radiogolven van een bepaalde frequentie. En de aanvullende methoden van SHR en OPT kunnen het ontharingsproces veel sneller, maar tegelijkertijd effectiever maken. Het apparaat is ontworpen om verschillende procedures uit te voeren:
verwijdering van vegetatie;
tatoeage verwijderen;
rimpels gladstrijken;
verwijdering van pigmentatie en huidverlichting;
behandeling van acne en vasculaire laesies;
het gladstrijken van littekens en de effecten van acne;
herstel van de huidskleur.
Daarnaast kan het systeem gebruikt worden voor carbon peeling. Drie verschillende technologieën zullen het dienstenaanbod van uw cosmetologiecentrum aanzienlijk uitbreiden. Een set mondstukken biedt de mogelijkheid om zowel het gezicht als het lichaam even effectief te behandelen.
Het apparaat wordt geleverd met kant-en-klare modi voor beginners en een keuze aan instellingen voor ervaren technici. Na de procedure is er geen herstelperiode en kan de persoon onmiddellijk terugkeren naar normale activiteiten. Bovendien is het apparaat stil tijdens de procedure, dus het is handig voor zowel de patiënt als de specialist.
Contra-indicaties voor gebruik

Helaas kan het gepresenteerde 3in1-apparaat niet het gewenste resultaat bieden als een persoon contra-indicaties heeft. Waaronder:
pathologie van het endocriene systeem;
infectieziekten in de acute fase;
ingebouwde pacemaker;
verergering van chronische ziekten;
oncologische processen;
psychische aandoening;
mechanisch trauma aan de huid;
ontstekings- en schimmelprocessen van de huid;
zwangerschap en borstvoedingsperiode.
U moet ervoor zorgen dat uw patiënt geen van deze aandoeningen heeft, zodat de behandeling hem zonder complicaties het gewenste resultaat oplevert.

Uitchecken

Heb je besloten om een ​​3in1 apparaat te kopen? Doe het dan voor een betaalbare prijs in de EMS-Beauty store. We werken rechtstreeks samen met fabrikanten van apparatuur, dus de kosten zijn de beste in Europa. En we geven u de mogelijkheid om gratis de werkingsregels van het systeem te leren.
U kiest de tijd en het formaat van de training die u het beste uitkomt en na voltooiing ontvangt u een certificaat. Bij aankoop krijgt u een servicegarantie, waarmee u verzekerd bent in geval van pech.
Levering vindt plaats door het hele land. Om een ​​koeriersdienst te kiezen die bij u past, belt u de nummers die op de site worden vermeld, en onze manager neemt uw bestelling op. Of laat een verzoek achter op de website en verwacht een telefoontje tijdens kantooruren.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.