Kaspische OPT+SHR picoseconde laser

Productcode:
1780
Leverancierscode:
3731
Beschikbaar:
Op voorraad

4.370,00€

course-cert ce-cert

Voor schoonheidsspecialisten presenteert European Medical Systems met genoegen de CASPIAN OPT+SHR picoseconde laser. De mogelijkheden van het apparaat stellen u in staat om te gaan met een breed scala aan omstandigheden - van ongewenst haar tot gezichtsverjonging.
Onderscheidende kenmerken

De CASPIAN picoseconde-laser combineert OPT- en SHR-technologieën. Met zijn hulp is het mogelijk om foto-epilatie of fotoverjongingsprocedures uit te voeren, waardoor ze beter en efficiënter worden. SHR-technologie staat voor Super Hair Removal. Bij deze techniek vindt epilatie plaats door het geleidelijk opwarmen van de huid tot de gewenste temperatuur, waarbij het haarzakje wordt vernietigd. Belichting vindt plaats met licht met een golflengte van 808 nm en een frequentie van 10 Hz. Op deze manier kan zelfs licht, dun en pigmentloos haar worden geëlimineerd.
Ontharen is vergelijkbaar met SHR: een deel van de energie wordt geabsorbeerd door het melaninepigment. Dat wil zeggen, er is een dubbel effect waarmee u snel en effectief ongewenste vegetatie op elk deel van het gezicht kunt verwijderen. Zijn eigenaardigheid ligt in het feit dat het apparaat pulsen genereert die 100 keer korter zijn dan pulsen van nanoseconden. Dat wil zeggen, de correctie van een bepaalde toestand vindt plaats door de vernietiging ervan in microscopisch kleine deeltjes, die vervolgens via de lymfe uit het lichaam worden uitgescheiden.
Bovendien wordt SHR gebruikt voor de behandeling van acne, pigmentatie, vasculaire laesies en leeftijdsgerelateerde veranderingen. De laser wordt gebruikt om tatoeages, ouderdomsvlekken, littekens, striae en leeftijdsgebonden veranderingen te verwijderen. Het wordt aanbevolen om het in het koude seizoen te gebruiken. De resultaten die met het gepresenteerde systeem worden bereikt, zijn absoluut veilig voor de gezondheid van de klant en leveren onverwachte resultaten op. Daarna stopt de haargroei na een ontharingscyclus voor minimaal 5 jaar.
Onderscheidende voordelen van de laser in een set mondstukken waarmee de schoonheidsspecialiste een breed scala aan gezichts- en lichaamsverzorgingsprocedures kan uitvoeren. De laser is eenvoudig te installeren op een cosmeticatrolley om deze snel van kantoor naar kantoor te kunnen verplaatsen.
Wanneer de machine niet gebruiken?

Het gebruik van een picoseconde laser is in een aantal gevallen verboden:
nier- en leverinsufficiëntie;
verergering van chronische ziekten;
infectieziekten in de acute fase;
ontstekingsprocessen van de huid;
huidbeschadiging op de behandelplaats;
auto-immuunziekten;
de aanwezigheid van een ingebouwde pacemaker.
Zoek uit of de patiënt een van deze contra-indicaties heeft voordat u met de procedure begint, om zeker te zijn van een positief resultaat zonder bijwerkingen.
Plaats een bestelling

Neem contact op met de online winkel van EMS-Beauty nadat u hebt besloten een picoseconde-laser te kopen waarvan de prijs betaalbaar is. Omdat we apparaten rechtstreeks van fabrikanten leveren, zijn hun kosten een orde van grootte lager dan in winkels van andere leveranciers. En bij aankoop krijgt u de mogelijkheid om een ​​gratis cursus te volgen over het trainen van de regels voor het bedienen van het systeem in een formaat dat voor u geschikt is en na voltooiing een certificaat te ontvangen.
Bij aankoop krijgt u ook een servicegarantie waarmee u verzekerd bent in het geval van een probleem. En u kunt bestellen in alle steden van het land. Indien u dit wenst, kunt u de goederen zelf afhalen in het magazijn.
Om de juiste bezorgoptie te kiezen, laat u een verzoek achter op de website en onze manager belt u zo snel mogelijk terug om de bestelling te accepteren.
Apparaat opties

Golflengte - 532 nm, 755 nm, 808 nm, 1064 nm, 1320 nm, 430 nm, 480 nm, 560 nm, 590 nm, 640 nm

Energie IPL - 0-50 J/cm2

Pulsfrequentie - 1-100 ms

Koelsysteem - halfgeleider + lucht + water
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.