Neodymium laser met WI-Fi pedaal WHITESHEL

Productcode:
1826
Leverancierscode:
3804
Beschikbaar:
Op voorraad

3.800,00€

course-cert ce-cert

Voor degenen die alles in één keer willen hebben, presenteert EuroMedSystems de WHITESHEL neodymium-laser met een Wi-Fi-pedaal. De combinatie van drie golflengten en de mogelijkheid om er tijdens een sessie tussen te schakelen, maakt dit systeem de beste keuze voor een schoonheidsspecialiste.
Modelvoordelen

Neodymium laser WHITESHEL met Wi-Fi pedaal heeft drie nozzles: 1 nozzle met een golflengte van 1064 nm; 2 sproeiers met een golflengte van 532 nm; 3 mondstuk met een golflengte van 1320 nm. Het belangrijkste doel van de neodymiumlaser is het verwijderen van amateur- en professionele tatoeages. Maar daarnaast genereert de straling 532 nm, 1064 nm, 1320 nm, wat een aantal andere huidverzorgingsprocedures mogelijk maakt.
Overigens is het gebruik van een laser op alle huidtypes toegestaan. Omdat de meeste lasersystemen zich richten op het pigment melanine, werkt neodymiumstraling met lange golflengte op een iets andere manier: de straling ervan leidt tot vasculaire stolling van het weefsel. Wanneer er geen bloed meer in de bloedvaten stroomt, sterven de cellen af ​​en vormt zich nieuw bindweefsel.
Bij tatoeages breekt de laser het pigment in kleine deeltjes, waarna de vervalproducten via de lymfe uit het lichaam worden verwijderd. Neodymium vernietigt juist door langgolvige straling het pigment in de dermis zonder de opperhuid te beschadigen. Met WHITESHEL kan een schoonheidsspecialiste alle fototypes van de huid behandelen, inclusief donkere en volledig donkere teint, zonder het risico op bijwerkingen. Hoog vermogen zorgt voor gegarandeerde resultaten.
De besturing vindt plaats via een touchscreen, waarvan de instellingen dankzij het meertalige menu zelfs een beginnende specialist direct aan de slag kunnen. Het is onmogelijk om het compacte formaat van het apparaat niet op te merken, waardoor u het op elk oppervlak kunt plaatsen en, indien nodig, gemakkelijk van plaats naar plaats kunt verplaatsen.
Uitchecken

Als je een neodymium laser wilt kopen en gratis wilt leren werken met de apparatuur, neem dan contact op met de EMS-Beauty webshop. We hebben gecertificeerde apparatuur van fabrikanten en u kunt leren hoe u het apparaat op de juiste manier kunt gebruiken op een voor u geschikt moment. Na afronding van de cursus ontvangt u een certificaat voor het werken met patiënten.
En bij aankoop krijgt u een coupon voor garantieservice. Zo ben je verzekerd bij een probleem. Bovendien kunt u levering in alle steden bestellen.
Voor het plaatsen van een bestelling dient u contact op te nemen met de beheerder. Laat hiervoor een terugbelverzoek achter of bel ons zelf op de nummers die u op de site ziet staan.

Specificaties:

Golflengte - 532 nm, 1064 nm, 1320 nm

Pulsfrequentie - 1-10 Hz

Pulsduur - 5-400 ms

Spanning - 110-220 V

Garantie - 2 jaar
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.