Neodymium lasertattoo verwijderen EMS-W7

Productcode:
2003
Beschikbaar:
Op voorraad

1.400,00€

course-cert ce-cert

EMS Beauty biedt schoonheidsspecialisten en eigenaren van cosmetische bedrijven professionele laserapparatuur voor het verwijderen van tatoeages en permanente make-up. Hun catalogus bevat een breed scala aan hoogwaardige en moderne apparaten van topfabrikanten die de kwaliteit van de dienstverlening kunnen verbeteren en het aanbod aan diensten kunnen uitbreiden.


Het EMS-W7-model is het meest succesvolle van vergelijkbare modellen en het kan elke ongewenste tatoeage efficiënt en pijnloos verwijderen, zelfs als het onprofessioneel is gedaan. Het apparaat produceert een medische laserstraal die elk kleurpigment op elke diepte kan aanpakken. Deze procedures zijn zeer gewild in de moderne tijd en kunnen comfortabel en veilig worden uitgevoerd voor de cliënt.


De unieke lasereigenschappen maken het mogelijk om tatoeages te verwijderen zonder het oppervlak van de opperhuid te beschadigen, zelfs op gevoelige delen van de huid. De vorm van het apparaat maakt gebruik op "onhandige" locaties mogelijk, en het sensordisplay toont de operationele parameters en intensiteit van de laser. De professional kan de instellingen aanpassen aan de individuele lichaamskenmerken. De laser is gecertificeerd en heeft een hoog functionaliteitsniveau.


Als u vragen heeft, kunt u contact opnemen met de EMS Beauty-managers, die u professioneel advies geven en u helpen bij uw aankoop. Alle modellen hebben een garantie van een jaar en in geval van storing kan het apparaat binnen 14 dagen na aankoop worden geretourneerd of vervangen.


De laserapparatuur maakt gebruik van de Q-switch-modus, waarbij de onmiddellijk uitgezonden laser wordt gebruikt om pigmentstructuren af te breken. De laser zendt plotseling hoge energie uit en dringt in slechts 6 ns door de nagelriem en zieke structuren van de huid, waardoor pigmenten snel worden afgebroken. Pigmenten in huiddiepe nagelriemen vliegen onmiddellijk weg, terwijl die in diepe structuren uiteenvallen in kleine korrels die door cellen kunnen worden opgenomen, verteerd en uit het lymfestelsel kunnen worden verwijderd. De pigmenten in de zieke structuur worden dan lichter en verdwijnen, zonder de omliggende normale huid te beschadigen.


Het apparaat kan wenkbrauwdepigmentatie uitvoeren, een pop met een zwart gezicht, pigmenten verwijderen en de huidkwaliteit verbeteren, waardoor het een ideale investering is voor elke eigenaar van een cosmetisch bedrijf of schoonheidsspecialiste die hoogwaardige tatoeageverwijderingsdiensten wil aanbieden.

Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.