Cosmetologielaser 2 in 1 Riviera Nieuw (diode + neodymiumlaser)

Productcode:
3263
Beschikbaar:
Op voorraad

2.800,00€

course-cert ce-cert

Riviera Nieuwe 2-in-1 cosmetische laser combineert twee krachtige technologieën: diode- en picosecondelasers. Ontworpen voor gebruik in cosmetologie en dermatologie voor verschillende procedures, biedt het een hoge efficiëntie en de mogelijkheid van toepassing op verschillende gebieden.


Om de beste resultaten te bereiken en de veiligheid van de klant te garanderen, is het belangrijk om de instructies van de fabrikant te volgen, het apparaat regelmatig te onderhouden en schoon te maken, professionals te raadplegen en rekening te houden met de individuele behoeften van elke klant.


Riviera New is een innovatief hulpmiddel dat klanten helpt de gewenste resultaten in hun schoonheidstraject te bereiken en de conditie van hun huid pijnloos en effectief te verbeteren.


Riviera Nieuwe 2-in-1 cosmetologielaser combineert diode- en picoseconde-lasertechnologieën, waardoor een krachtig hulpmiddel ontstaat voor het uitvoeren van verschillende procedures in cosmetologie en dermatologie. Dankzij de technische kenmerken en geavanceerde functionaliteit kan dit laserapparaat hoogwaardige en effectieve resultaten opleveren bij een aantal procedures, waaronder ontharing, pigmentatiebehandeling en tatoeageverwijdering.


Aanbevolen procedures zijn onder meer:

  • Ontharing: de 808 nm-diodelaser verwijdert effectief overtollig haar op elk deel van het lichaam, waardoor u pijnloos en snel een gladde huid krijgt.
  • Verwijdering van ouderdomsvlekken: De picosecondelaser kan verschillende ouderdomsvlekken verwijderen, waaronder zonnevlekken en tatoeages, door de pigmenten af ​​te breken in kleine deeltjes die op natuurlijke wijze door het lichaam worden uitgescheiden.


De Riviera New-laser is uitgerust met veiligheidssystemen, waaronder stralingsbescherming, bescherming tegen oververhitting en een koelsysteem, waardoor procedures veilig zijn voor patiënten en operators.


Een handig touchscreen maakt het eenvoudig om parameters aan te passen voor specifieke patiënten en procedures. En dankzij de mogelijkheid om verschillende parameters in te stellen, kan deze laser met succes worden gebruikt voor verschillende huidtypes en huidtinten.


Met de Riviera New cosmetologielaser kunt u zichtbare en langdurige resultaten bereiken bij verschillende cosmetologische procedures, waardoor het welzijn en het gevoel van comfort van klanten in hun huid worden verbeterd.


Deze laser is het ideale hulpmiddel voor moderne schoonheidsklinieken en spa's die ernaar streven hoogwaardige diensten te leveren en indrukwekkende resultaten te bereiken. Zorg ervoor dat u vóór gebruik alle instructies en veiligheidsregels opvolgt.


Specificaties:

Schermgrootte: 8 inch touchscreen

Lasertype: 808 nm halfgeleiderdiodelaser, picosecondelaser van het Gem-type

Golflengte: 808 nm, 532 nm, 755 nm, 1064 nm

Energie (diodelaser 808 nm): 1-150 J/cm²

Pulsvertraging (diodelaser 808 nm): 1-100 ms

Pulsduur (diodelaser 808 nm): 1-400 ms

Spotgrootte (diodelaser 808 nm): 15x15 mm

Hoogste energie in picoseconden: 2500 mJ/cm²

Pulsbreedte (picoseconde laser): 600 ps

Vlekdiameter (picosecondelaser): 1-10 mm

Bedrijfsfrequentie: 1-10 Hz

Vermogen: 2000 W

Voedingsspanning: 220 V, 110 V, 50 Hz, 60 Hz

Koelsysteem: windkoeling, waterkoeling.

Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.