Aviva Neodymium Laser met Wi-Fi Pedaal

Productcode:
1827
Leverancierscode:
3768
Beschikbaar:
Op voorraad

2.750,00€

course-cert ce-cert

EuroMedSystems heeft het genoegen u een innovatieve AVIVA neodymium laser met Wi-Fi pedaal onder uw aandacht te brengen. Eenvoudige bediening zorgt voor de beste resultaten en onderscheidt de machine van andere systemen.
Voordelen van kiezen

AVIVA neodymium laser met Wi-Fi-pedaal is ontworpen om tatoeages te verwijderen en om een ​​aantal huidverzorgingsprocedures uit te voeren. Met zijn hulp is het mogelijk om tatoeages, permanente make-up, ouderdomsvlekken, acne en littekens te verwijderen, de huidskleur te herstellen, rimpels glad te strijken en vasculaire laesies te genezen. Bovendien kan het apparaat worden gebruikt voor carbon peeling - veilig en effectief voor de huid.
Maar we moeten begrijpen dat één behandeling niet het gewenste resultaat geeft. Een volledige reeks sessies is vereist, variërend van 3 tot 8, afhankelijk van het type aandoening. Omdat de meeste lasersystemen zich richten op het melaninepigment, heeft neodymium straling met een te lange golflengte, wat net iets anders werkt: het zorgt ervoor dat bloedvaten stollen. Wanneer er geen bloed meer in de bloedvaten stroomt, sterven de cellen af ​​en vormt zich nieuw bindweefsel. Bij tatoeages breekt de laser het pigment in deeltjes af, waarna de vervalproducten via de lymfe uit het lichaam worden verwijderd.
Neodymium vernietigt juist door langgolvige straling het pigment in de dermis zonder de opperhuid te beschadigen. Met het pedaal kunt u van golflengte wisselen om de beste behandelingsresultaten te krijgen. Tegelijkertijd is er geen risico op littekens of pigmentveranderingen, waardoor deze apparatuur geavanceerder en veiliger is dan klassieke modellen. Met Nd:Yag kan een schoonheidsspecialiste alle fototypes van de huid behandelen, inclusief donkere en gebruinde huid, zonder het risico op bijwerkingen.
Het hoge vermogen van de emitters zorgt voor een gegarandeerd resultaat. Het beheer gebeurt via een touchscreen, waarvan de instellingen, dankzij het meertalige menu, zelfs een beginnende specialist zal uitvogelen. De manipulatie is pijnloos voor de patiënt, omdat verschillende soorten koeling respectievelijk oververhitting voorkomen en het optreden van pijn voorkomen. Het is onmogelijk om het compacte formaat van het apparaat niet op te merken, waardoor u het op elk oppervlak kunt plaatsen en, indien nodig, gemakkelijk van het ene kantoor naar het andere kunt verplaatsen.
Neodymiumlaser kopen

Heeft u de juiste neodymium laser gevonden? U kunt het via de EMS-Beauty online winkel voor een betaalbare prijs kopen, omdat wij apparatuur rechtstreeks van fabrikanten leveren. Bij aankoop krijgt u een gratis training over het werken met de apparatuur aangeboden en ontvangt u na voltooiing een certificaat. U krijgt ook een garantie.
Het zal u van dienst zijn in geval van garantieproblemen. Bovendien wordt de levering door het hele land uitgevoerd - u hoeft alleen maar een handige transportservice te kiezen. Ophaalservice is ook beschikbaar als u dat wenst.
Neem contact op met de winkelmanager om de juiste optie te kiezen. Bel hiervoor de nummers die op de site staan ​​vermeld, of laat een terugbelverzoek achter.
Specificaties:

Golflengte - 532 nm, 1064 nm, 1320 nm

Energiedichtheid - 100-1500 J / cm2

Pulsfrequentie - 1-10 Hz

Spanning - 110-220 V

Garantie - 2 jaar
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.