Cosmetologie laser 2 in 1 Donna ll - (Diode en Neodymium laser)

Productcode:
4011
Beschikbaar:
Op voorraad

2.900,00€

course-cert ce-cert

Cosmetische laser 2in1 Donna ll is een innovatief apparaat dat is ontworpen om verschillende cosmetische problemen op te lossen. Deze laser combineert twee hoofdtypen lasers: diode en neodymium. Het heeft een aantal opvallende kenmerken die het tot een efficiënt en veelzijdig hulpmiddel voor professionals maken.


Diodelaser die werkt bij 808 nm biedt hoge energie en een instelbare werkfrequentie van 1 tot 10 Hz. Hierdoor kan het worden gebruikt voor verschillende procedures, zoals ontharing. Met een spotgrootte van 12 × 16 mm biedt de laser een brede dekking van het behandelgebied, wat de efficiëntie verhoogt en de behandeltijd verkort. Het vermogen van de diodelaser is 800 W, wat garant staat voor uitstekende resultaten.


Naast de diodelaser is de Donna ll uitgerust met een 500W neodymiumlaser. Deze laser werkt op verschillende golflengten: 1064nm, 532nm en 1320nm (755nm is optioneel). Door deze verscheidenheid aan golflengten kan de laser worden gebruikt voor een verscheidenheid aan procedures, waaronder het verwijderen van tatoeages, het verwijderen van pigmentvlekken en huidverjonging. Dankzij deze laser kunnen verbluffende resultaten worden bereikt en kan worden voldaan aan de behoeften van de meest veeleisende klanten.

De Donna ll 2in1 schoonheidslaser heeft een gebruiksvriendelijk 10,4-inch kleurenaanraakscherm dat handig behandelingsbeheer biedt en waarmee u de instellingen kunt aanpassen aan de individuele behoeften van de patiënt. De voertaal van de laser is Engels, waardoor deze ook voor experts in het veld goed te gebruiken is.


De behuizing van de laser is gemaakt van duurzaam metaal, wat de betrouwbaarheid en duurzaamheid van het apparaat garandeert. Het is ook uitgerust met een koelsysteem inclusief halfgeleiderkoeling, waterkoeling en luchtkoeling met constante temperatuur. Hierdoor kunt u optimale bedrijfsomstandigheden van de laser behouden en oververhitting voorkomen.


Donna ll 2in1 cosmetische laser wordt aangedreven door AC220V/AC110V voeding, waardoor het compatibel is met verschillende elektrische netwerken.


De Donna ll 2in1 cosmetische laser is een betrouwbaar, multifunctioneel en professioneel apparaat dat nieuwe mogelijkheden opent op het gebied van cosmetologie en u in staat stelt om hoge resultaten te behalen tijdens procedures. Dankzij zijn technische kenmerken en gebruiksgemak zal deze lasermachine een onmisbare assistent worden voor professionals die hoogwaardige diensten en klanttevredenheid willen bieden.

Technische parameters

Lasertype: diodelaser

Lasergolflengte: 808 nm

Werkfrequentie: 1--10Hz instelbaar

Vlekgrootte: 12 × 16 mm

Vermogen diodelaser: 800W

Ingangsvermogen: 1600W

picoseconde laservermogen: 500W

Frequentie: 1-10Hz instelbaar

Maximale uitgangsenergie voor enkele puls: ≥1500mJ

Lasergolflengte: 1064nm, 532nm, 1320nm (755 optioneel)

Voertaal: Engels

Uitgangsmodus: puls

Schermgrootte: 10,4-inch kleuren-touchscreen

Materiaal schaal: Metaal

Koelsysteem: halfgeleiderkoeling + waterkoeling + luchtgekoelde constante temperatuurkoeling

Handgreeptemperatuur: -10--5℃

Voedingsspanning: AC220V/AC110V

Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.