Lipolasers

Lipolasers

De beste vervanging voor een scalpel


De eeuwenoude regel dat schoonheid opoffering vereist, is betwistbaar geworden met de komst van de nieuwste apparatuur die het schijnbaar onmogelijke kan doen. Zoals de praktijk laat zien, hebben lipolasers in Europa duizenden vrouwen geholpen om de contouren van het lichaam en het gezicht te herstellen die met de leeftijd zijn vervaagd. En vooral - zonder chirurgische ingreep, zoals ze zeggen, zonder scalpel.


Zonder overdrijving zijn de mogelijkheden van lipolaser enorm:

  • Het lost overtollig lichaamsvet op
  • Bevordert gewichtsverlies, vermindert het volume van die delen van het lichaam waarmee er problemen waren
  • Verhoogt de intensiteit van het metabolisme in weefsels, wat zorgt voor een toename van de tonus en verbetering van de algemene toestand.

En al deze metamorfosen zonder plaatselijke of algehele verdoving, zonder operatie. Het zou vreemd zijn om het effect van een dergelijk apparaat niet te evalueren. Met zijn uiterlijk was het kopen van een lipolaser in Kiev een probleem: de vraag overtrof het aanbod. Een ander ding is vandaag. Binnenlandse fabrikanten hebben ook de productie van dit apparaat onder de knie. En als u de online winkel gebruikt, is de aankoop ook met gegarandeerde kwaliteit.


De prijs van de lipolaser en de levensduur


De catalogus helpt u beslissen welk apparaat het meest geschikt is voor een bepaalde schoonheidssalon. Hij zal prijzen voor lipolaser tonen, een foto van elk model tonen, een beschrijving geven. Als een schoonheidssalon net zijn werk begint uit te breiden, kunt u een lipolaser goedkoop kopen in een online winkel, wat helemaal niet betekent "apparaat van slechte kwaliteit". Het voordeel van het kopen van een lipolaser in een online winkel is dat de partners die deze apparaten produceren al lang de kwaliteit van hun producten hebben bewezen. Het is gecertificeerd, heeft alle laboratoriumtests doorstaan, heeft conformiteitscertificaten. Lipo-lasers worden verkocht met garantiekaarten, wat hun werking enorm vergemakkelijkt.


Opgemerkt moet worden dat elk model lipolaser - van het meest goedkope tot, integendeel, dure - de patiënt geen ongemak of een koud, onaangenaam gevoel zal bezorgen: de procedure is zo veilig mogelijk. Maar er zijn geen ontoegankelijke plaatsen voor het "werk" van het apparaat op het lichaam - de lipolaser zal het overal krijgen.1 - 10 van 10 (1 pagina's)
Aanbevolen
Uw korting: -18%
DIODE laser voor drie golflengten THE FLASH
DIODE laser voor drie golflengten THE FLASH
8.500,00€ 7.000,00€
3-golf diodelaser SILVANO
7.600,00€
Diodelaser voor ontharing SOPRANO
16.400,00€