Figuurcorrectieapparaat B-9925

Productcode:
3424
Beschikbaar:
Op voorraad

1.600,00€

course-cert ce-cert

Het figuurcorrectieapparaat B-9925 is een zeer effectieve multifunctionele cosmetologie-uitrusting, gemaakt om uitstekende resultaten te bereiken bij figuurcorrectie en verbetering van de huidconditie. Vanwege zijn veelzijdigheid kan het worden gebruikt op verschillende doelgebieden, waaronder het lichaam, gezicht, ogen, benen/armen, voeten, handen en borst.


Dit vacuümcavitatiesysteem kan een alomvattende aanpak bieden voor figuurcorrectie. Het combineert verschillende technologieën, waaronder EMS, echografie en elektroporatie van vacuümzuiging, waarmee u het maximale effect kunt bereiken.


Kenmerken van deze machine zijn gewichtsverlies, huidverstrakking, vermindering van cellulitis en huidverjonging. Het is de perfecte oplossing voor diegenen die hun figuur willen verbeteren en er jong en aantrekkelijk uit willen zien.


Het B-9925-apparaat heeft een aanraakscherm waarmee alle functies gemakkelijk kunnen worden bediend. U kunt de werkparameters eenvoudig aanpassen en het figuurcorrectieproces regelen.


De cavitatiefrequentie van dit apparaat is 30 kHz, wat zorgt voor een effectieve splitsing van vetcellen en vermindering van cellulitis. Het werkt op 110V/220V en 60Hz/50Hz, waardoor het compatibel is met een groot aantal elektrische systemen.


De belangrijkste functie van het B-9925-apparaat is gewichtsverlies. Het helpt overtollig gewicht effectief te verminderen en een aantrekkelijk figuur te modelleren. U zult kunnen genieten van het gevoel van lichtheid en vertrouwen in uw uiterlijk.


Kies het figuurcorrectieapparaat B-9925 en geniet van indrukwekkende resultaten.


Technische parameters

Doelgebied: lichaam, gezicht, ogen, benen/armen, voeten, handen, borst

Type: vacuümcavitatiesysteem, multifunctionele schoonheidsapparatuur

Feature: Gewichtsverlies, Huidverstrakking, Vermindering van Cellulitis, Huidverjonging

1 jaar garantie

Weergave: touchscreen

Technologie: EMS+Ultrasound+Electroporation Vacuümzuiging

Cavitatiefrequentie: 40 kHz

Spanning: 110V/220V 60HZ/50HZ

Functie: afvallen


Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.