Lipolaser med / 5D 808/980 / 1064nm

Productcode:
1764
Leverancierscode:
1918
Beschikbaar:
Op voorraad

24.900,00€

course-cert ce-cert

Ter attentie van schoonheidsspecialisten presenteert het bedrijf European Medical Systems de WONDER SNELL lipolaser. Tegenwoordig wordt deze apparatuur beschouwd als het beste alternatief voor chirurgische liposuctie, dus het zal nieuwe klanten aantrekken en bijdragen aan de bedrijfsontwikkeling.
Apparaatmogelijkheden

De WONDER SNELL Lipo-laser gebruikt energie van lage intensiteit om vetcellen te stimuleren, waardoor vet instort en het celmembraan verlaat. Met behulp van 12 platen kunnen meerdere zones tegelijk behandeld worden. 4 kleine worden aangebracht op de lymfatische gebieden om de eliminatie van gifstoffen te stimuleren en te bevorderen. Voor het modelleren van mooie lichaamscontouren is eenmaal per week 30/50 minuten voldoende voor een cyclus van 10 behandelingen. De behandeling is volledig pijnloos en, in tegenstelling tot andere methoden, niet invasief.
Lipolaser maakt gebruik van infrarood licht en LED's om de stofwisseling te versnellen. De golflengte van 980 nm stimuleert de lymfedrainage en vermindert cellulitis. De golflengte van 810 nm stimuleert de microcirculatie en celregeneratie. 1064 nm straling versnelt het proces van lipolyse, verbetert de elasticiteit van de huid en verbetert de conditie. Door het apparaat uit te rusten met sproeiers met beveiligingssystemen om de klant en de operator te beschermen.
De lipolaser is een nieuw hulpmiddel dat is ontworpen voor delen van het lichaam waar vet het vaakst wordt vastgehouden en moeilijk te verwijderen is. Het is een niet-invasieve en pijnloze esthetische behandeling en iedereen kan de ingreep ondergaan, maar altijd onder strikt advies en toezicht van een arts. Om ervoor te zorgen dat de behandeling de gewenste resultaten oplevert, is een reeks procedures vereist, waarbij de arts een diodelaser zal gebruiken. Het instrument zendt stralen uit die oppervlaktevetten in de cellen oplossen en op natuurlijke wijze worden uitgestoten, dat wil zeggen door te urineren.
Over het algemeen is het apparaat uitgerust met een 10-inch kleuren-touchscreen, zeer gemakkelijk te gebruiken dankzij de reeds geïnstalleerde fototypes en de opslag van krachten die tijdens de behandeling worden gebruikt. Natuurlijk kunt u veilig en snel alle parameters variëren, afhankelijk van de behoeften van de operator. Bovendien geeft het display de verwerkingstemperatuur aan in contact met de klant, geïdentificeerd door zijn eigen beveiligingssysteem.
Bestel een apparaat

Nadat u heeft besloten een lipolaser te kopen, doet u dit via de EMS-Beauty online winkel tegen een betaalbare prijs. U kunt bij ons gecertificeerde apparatuur kopen, waarvan u de werkingsregels gratis kunt leren. Je kiest zelf de vorm van de cursus en na afronding ontvang je een certificaat voor het werken met patiënten.
Bij aankoop krijgt u een servicegarantie waarmee u verzekerd bent in geval van storing. En u kunt bestellen in alle steden van het land. Maar als u wilt, kunt u de goederen zelf ophalen bij het magazijn.
Heb je nog vragen? Antwoorden kunt u krijgen van onze manager. Om contact met hem op te nemen, laat u een verzoek achter op de site, en hij belt u zo snel mogelijk terug.
Specificaties:

Golflengte - 810 nm, 980 nm, 1064 nm

Ultrasone frequentie - 2,5 MHz

Display - 10" touchscreen

Vermogen - 220v 50/60 Hz

Gewicht - 15 kg

Gewicht verpakt - 20 kg

Afmetingen - 40x40x95 cm

1 jaar garantie
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.