Lipolazer EMS LP-02

Productcode:
1501
Leverancierscode:
3284
Beschikbaar:
Op voorraad

550,00€

course-cert ce-cert

Wilt u uw patiënten een niet-invasief alternatief voor liposuctie bieden? Dan kun je niet zonder de UMS LP-02 lipolaser die wordt gepresenteerd op de website ems-beauty.es. Ondanks zijn kleine afmetingen heeft het apparaat een groot potentieel voor het bestrijden van vetophopingen zonder dat een periode van revalidatie van de patiënt nodig is, zoals na een operatie.
Lasermogelijkheden

Meer dan 10 jaar geleden werd het effect van lage intensiteit laser rode laser (635 nm) op buikvet bestudeerd. Studies hebben aangetoond dat na vier minuten blootstelling aan laserlicht 80% van het vet afkomstig is van adipocyten naar de extracellulaire ruimte, en na 6 minuten blootstelling - al het vet. Dit werk opende het vooruitzicht om rood licht te gebruiken om onderhuids vet aan te pakken. Als gevolg hiervan heeft een langetermijnstudie de optimale golflengte van laserlicht bepaald, waardoor het fysiologisch mogelijk werd om de lipolyse van adipocyten te stimuleren om het lichaamsvolume te verminderen.
Eenmaal in de extracellulaire ruimte komen ze in het lymfestelsel van het lichaam en worden ze getransporteerd naar de juiste weefsels, en tijdens het sporten zorgen ze voor energieweefsels.Hierdoor kun je vet kwijtraken in probleemgebieden die moeilijk te corrigeren zijn met inspanning. Tijdens de procedure is een hoog comfort verzekerd, omdat de penetratiediepte wordt gecontroleerd. Dit zorgt voor snel resultaat: vermindering van de omtrek van het gebied van 2 naar 5 cm per sessie.
Lipolaser is gemakkelijk compatibel met de meeste hardware- en cosmetische procedures - druktherapie, kompressen, massages. Na de procedure zijn er geen bijwerkingen, geen pijn, geen herstelperiode. En je kunt elk deel van het lichaam behandelen, want het apparaat is uitgerust met 6 applicators. Het apparaat werkt in drie standen voor de beste resultaten. Aan het einde van de ingestelde tijd wordt het apparaat automatisch uitgeschakeld. Het apparaat heeft een gebruiksvriendelijke interface, alle bedieningsmodi worden bepaald en geregistreerd met behulp van het LCD-scherm.
Contra-indicaties voor gebruik

Het gebruik van het apparaat is echter verboden als de patiënt contra-indicaties heeft voor de procedure. Waaronder:
zwangerschap en borstvoeding;
leverziekte, nierfalen;
de aanwezigheid van goedaardige / kwaadaardige tumoren;
zwaarlijvigheid;
suikerziekte;
ziekten van het cardiovasculaire systeem;
infectieziekten;
verergering van chronische ziekten;
pathologie van het endocriene systeem;
mechanische schade aan de huid;
ontstekingsprocessen op de huid;
de aanwezigheid van een ingebouwde pacemaker.
U moet er zeker van zijn dat uw patiënt de juiste kandidaat is. Anders bestaat er een risico op ernstige bijwerkingen.
Bezorging regelen

Nadat u hebt besloten een lipolaser te kopen, doet u dit voor de beste prijs via de EMS-Beauty online winkel. Hier kunt u gecertificeerde apparatuur krijgen, waarvan de kosten een orde van grootte lager zijn dan in andere winkels, omdat we systemen rechtstreeks van fabrikanten leveren. En we leren gratis hoe het gekochte systeem te gebruiken.
U kunt de cursus volgen op een voor u geschikt moment. Na afloop ontvang je een certificaat. Ook krijgt u een servicegarantie, waarmee u verzekerd bent bij een storing.
Levering vindt plaats door het hele land. Neem voor het regelen van de bezorging contact op met de winkelmanager. Laat hiervoor een terugbelverzoek achter en u wordt zo spoedig mogelijk teruggebeld.
Specificaties:

Vermogen - 250 W

Golflengte - 650 nm

Vermogen - 100 nv/ps

Display - 7" touchscreen

Spanning - 220-240V/100-120V, 60Hz/50Hz

1 jaar garantie
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.