Figuurcorrectieapparaat B-9925 NIEUW

Productcode:
3812
Beschikbaar:
Op voorraad

900,00€

course-cert ce-cert

Het figuurcorrectieapparaat B-9925 is een modern en zeer effectief multifunctioneel cosmetologieapparaat dat uw betrouwbare partner zal worden bij het bereiken van het gewenste figuur en het verbeteren van de huidconditie. Dit apparaat is ontworpen om u de perfecte combinatie van behandelingen te bieden gericht op gewichtsverlies, huidverstrakking, vermindering van cellulitis en huidverjonging.


Het B-9925-apparaat heeft een breed scala aan toepassingen en kan worden gebruikt om verschillende delen van het lichaam te corrigeren, waaronder het lichaam, gezicht, ogen, benen/armen, voeten, handen en borst. Hierdoor kunt u genieten van een alomvattende benadering van uw schoonheid en voor alle aspecten van uw uiterlijk zorgen.


Wat betreft de kenmerken van dit apparaat:

1. Tripolaire RF - werk met het gezicht.

2. Gezicht RF - ook voor het gezicht.

3. Multipolaire RF - gebruikt voor huidverjonging.

4. RF-lifting - om het gezicht te verjongen, rimpels te verwijderen en de huidconditie te verbeteren.

5. Vacuüm - verwijdert cellulitis en verbetert de huidconditie.

6. Cavitatie - voor lokaal gewichtsverlies en correctie van cellulitis.

7. Laserlipolyse - niet-chirurgische verwijdering van overtollige volumes.


Waarom zou u dit cosmetologieapparaat kopen?


1. Huidige procedures

De meeste functies van het apparaat zijn gericht op gewichtsverlies en verjonging. Dit zijn enkele van de meest populaire verzoeken onder klanten, en niet elke specialist kan 4 opties voor gewichtsverliesprocedures aanbieden.


2. Gunstige prijs

De prijs van deze cosmetische oogstmachine is 30-35% lager dan de kosten van 4 afzonderlijke apparaten. Rekening houdend met de functionaliteit van sommige functies kunnen we stellen dat het toestel voor een gunstige prijs verkrijgbaar is.


3. Aanvullende procedures

De meeste functies kunnen en moeten worden gecombineerd, omdat ze elkaar goed aanvullen. Bijvoorbeeld vacuümmassage en RF-liften. De cliënt is toe aan een aanvullende ingreep als hij precies weet welk effect deze zal geven.


4. Goede uitrusting

Slechts één diodelaser heeft 8 spuitmonden en de RF-heffunctie is beschikbaar in drie varianten. Bekijk de technische specificaties eens nader en je zult zien hoe krachtig dit toestel is.


Een cosmetologie-oogster kopen bij EMS Beauty is absoluut een goed idee. Het zal u helpen uw concurrentiepositie op de markt van schoonheidsdiensten te vergroten.


Specificaties:

- Cavitatiefrequentie: 40 kHz.

- Vacuümsterkte: 100 kPa.

- RF-frequentie: 3-5 MHz.

- Lipolaser: diodelaser, golflengte 635-650 nm, maximaal uitgangsvermogen 400 W.

- Display: kleurenaanraakscherm 7 inch.

- Vermogen: 500 W.

- Afmeting doos: 40x41x49 cm.

- Gewicht: 13 kg.

- Netwerk: 220 V, 50/60 Hz.


Laat dit Figuurcorrectieapparaat B-9925 NIEUW uw assistent worden bij het bereiken van de gewenste resultaten en u helpen er beter uit te zien dan ooit.

Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.