Wegwerplakens op rol, 90m (180x80 cm)

Productcode:
1269
Leverancierscode:
90 m (180 cm) x 80 cm
Beschikbaar:
Op voorraad

12,00€

course-cert ce-cert
Het minimale afname aantal is 9

De online winkel van EMS-Beauty presenteert een rol wegwerplakens die zijn ontworpen om banken en patiënten te beschermen. Met dergelijke vellen is de hygiëne van de procedure gewaarborgd.
Waarom kiezen voor dit product?

Schoonheidsbehandelingen, massages en medische zorg vergen een aanzienlijk verbruik van materialen en producten. Zonder hen is het bijna onmogelijk om kwaliteitswerk te doen, zelfs voor de meest gekwalificeerde professional. Wegwerpartikelen zoals een rol lakens helpen u hygiënisch en schoon te houden. Het materiaal is gemaakt met moderne Spanbond-technologie van non-woven en microporeuze stof. De coating is zeer resistent, ademend, waterdicht. De platen zijn verpakt in rollen van 90 m, 0,8 m breed en met een geperforeerde strip om de 1,8 m.
Als u besluit een rol wegwerplakens te kopen, neem dan contact op met de online winkel van EMS-Beauty. We hebben een breed scala aan cosmetische producten, waarvan de kosten veel winstgevender zijn dan in andere winkels. Daarnaast geven wij een servicegarantie af. En we leveren goederen naar elke uithoek van Europa.
Meer advies nodig? Neem hiervoor contact op met de winkelmanager. U kunt contact met hem opnemen via de telefoonnummers die op de site staan ​​vermeld, of door een verzoek achter te laten om terug te bellen en tijdens kantooruren op hem te wachten.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.