Wasverwarmer SCALDACERA 800

Productcode:
1581
Leverancierscode:
1520
Beschikbaar:
Op voorraad

90,00€

course-cert ce-cert
Het minimale afname aantal is 2

Als u op zoek bent naar een innovatief solarium voor uw schoonheidssalon, dan zal het Platinum UV + COLLAGEN-systeem van EMS-Beauty aan al uw behoeften voldoen.
Apparatuurkenmerken:

Platinum UV COLLAGEN is een zeer geavanceerd apparaat waarmee je bruinings-, collageen- of combinatiesessies kunt doen. Met de elektronische selector kunt u sessies doen waarbij u de huid en cellen voorbereidt met collageenlichtregeneratie en vervolgens de geregenereerde cellen bruint, die zeer ontvankelijk worden. Het is ook mogelijk om sessies te doen waarbij, aan het einde van de UV, een collageensessie begint om fotoschade aan de huid te voorkomen. De twee behandelingen zullen nooit worden gemengd, maar elk zal op verschillende tijdstippen werken om synergie te krijgen.
Fotobiomodulatie (collageenlampen) is een nieuwe esthetische techniek die de reactivering van fibroblasten (cellen die collageen produceren) mogelijk maakt. Het mechanisme van 633 nm-therapie omvat de absorptie van licht van een fotoacceptormolecuul, dat endogeen of gesynthetiseerd en/of exogeen op de gastheer kan worden toegepast. De bestralingsfotoacceptor genereert de productie van cytotoxische singletzuurstof.
Dit veroorzaakt een cascade van cellulaire reacties die resulteert in modulatie van celfunctie, celproliferatie en reparatie van aangetaste cellen. Dit proces van "het verhogen van de cellulaire functie" wordt fotobiomopulatie genoemd. Hij is slechts 110 cm breed en kan in zeer kleine kasten worden geïnstalleerd. Het model is een sensationeel apparaat waarmee u de ruimte, winst en tevredenheid van uw klanten kunt maximaliseren.
Plaats een bestelling

Als u een geschikte solariumcabine heeft gevonden, kunt u deze tegen de beste prijs bestellen via het bedrijf European Medical Systems. Omdat we al vele jaren rechtstreeks samenwerken met fabrikanten, zijn de kosten van onze apparatuur 10% lager dan in andere winkels in het land. Daarnaast trainen we gratis hoe je met het aangekochte toestel moet werken.
Na afronding van de training ontvangt u een certificaat dat van pas komt bij het werken met patiënten. En bij aankoop krijgt u garantie op service. U zult dus niet bang zijn voor problemen. Bovendien kunt u levering naar elke uithoek van het land bestellen.
Meer advies nodig? Neem hiervoor contact op met de winkelmanager via telefoonnummers die je op de site ziet staan. Of laat een terugbelverzoek achter en verwacht deze in de nabije kantooruren.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.