Vacuüm apparatuur MED-360

Productcode:
1670
Leverancierscode:
3360
Beschikbaar:
Op voorraad

7.600,00€

course-cert ce-cert

European Medical Systems presenteert onder uw aandacht het vacuümtherapieapparaat MED-360. De functionele kenmerken van het model zullen zelfs ervaren schoonheidsspecialisten aangenaam verrassen.
Systeemmogelijkheden

Het MED-360 apparaat is ontworpen voor esthetische behandelingen met vacuüm, RF, rolmassage en infrarood LED-therapie. Deze apparatuur helpt ongetwijfeld om de strijd tegen cellulitis en huidveroudering te winnen. Met behulp van innovatieve methoden is het mogelijk om het silhouet van het lichaam te herstellen en te behouden, cellulitis en verschillende figuuronvolkomenheden te elimineren. Dit apparaat kan voor alle huid- en lichaamstypes worden gebruikt en elimineert cellulitis, vermindert het volume en verbetert de elasticiteit van de huid.
Dankzij RF-therapie lost het lipidenweefsel op en verbetert de conditie van cellulitis, toxines worden uit de weefsels verwijderd. Thermische RF-stimulatie verwarmt vetcellen en versnelt hun vernietiging. Zo wordt het metabolisme van het lichaam en de productie van collageen versneld, wat het uiterlijk van de huid verbetert.
Negatieve druk helpt het volume van vetcellen op huid-, lichaam- en vezelniveau te verminderen. Negatieve drukmassage bevordert de drainage en stimuleert de aanmaak van collageen, ontspant de huid en verhoogt de elasticiteit ervan, stimuleert de afgifte van gifstoffen.
Rollen helpt bij het afbreken van vetweefsel. Vier soorten toepassingen die aangename massages bieden zijn inbegrepen. Rotatie van de voor- en achterkant van de roller vermindert cellulitis en bevordert gewichtsverlies, interne en externe rotatie vermindert in plaats daarvan smering en cellulitis. De LED-therapie stimuleert de weefsels met infraroodlicht en de latere weefsels onder de opperhuid voorkomen dat hun tonus verloren gaat na gewichtsverlies.
Contra-indicaties voor gebruik

Er is een brede lijst met contra-indicaties voor het gebruik van het apparaat, waarvan de aanwezigheid de behandeling verbiedt:
zwangerschap en borstvoedingsperiode;
pathologieën van het cardiovasculaire systeem;
nier- en leverinsufficiëntie;
auto-immuunziekten;
mechanische schade op de plaats van verwerking;
inflammatoire en schimmelhuidletsels;
verergering van infectieziekten;
chronische ziekten in de acute fase;
de aanwezigheid van een ingebouwde pacemaker.
Voer een gedetailleerd consult met de patiënt om alles over zijn gezondheid te weten te komen en problemen met hem te voorkomen.

Uitchecken

Interesse in het gepresenteerde toestel? Haast je dan om het voor een spotprijs te kopen via de EMS-Beauty online winkel. Omdat we apparaten rechtstreeks van fabrikanten aan het land leveren, zijn hun kosten meerdere malen lager dan die van andere leveranciers. En als bonus kunt u gratis de werkingsregels van het geselecteerde systeem leren.
Na afronding van de cursus, waarvan u de vorm zelf kiest, ontvangt u een certificaat dat van pas komt bij het werken met patiënten. U krijgt ook een servicegarantie, waarmee u verzekerd bent in het geval van een probleem. En u kunt de bezorging in elke hoek van het land bestellen.
Neem voor meer advies contact op met de winkelmanager. Hij zal al uw vragen beantwoorden en uw bestelling opnemen. Laat hiervoor een verzoek achter op de site en verwacht zo snel mogelijk een telefoontje.
Specificaties:

Infrarood golflengte - 1000 nm

Spanning - 200/240 V, 50-60 Hz

Afmetingen - 130x40x45 cm

Vacuümvermogen - 50 W

Complete set - 4 manippen

Display - 8" touchscreen

Garantie - 12 maanden
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.