TRAVIATA diodelaser voor ontharing met straling van 755, 808, 1064 nm

Productcode:
1723
Leverancierscode:
802
Beschikbaar:
Op voorraad

16.400,00€

course-cert ce-cert

Op ems-beauty.es wordt een functioneel LA TRAVIATA ontharingsapparaat met drie golflengten onder de aandacht gebracht van schoonheidsspecialisten. Dankzij de mogelijkheden kunt u omgaan met alle soorten haar op alle fototypes van de huid zonder pijn en bijwerkingen.
Functionele functies

Het LA TRAVIATA-apparaat genereert drie golflengten - 755, 808, 1064 nm, wat zorgt voor de maximale efficiëntie van laserontharing, ongeacht de kleur en dikte van het haar. Straling met verschillende golflengten penetreert weefsels op verschillende diepten:
755 nm is effectief voor huidfototypes I-III. Het kan worden gebruikt om haar van verschillende soorten en kleuren te verwijderen, maar het beste resultaat wordt bereikt op licht en dun.
808 nm wordt gebruikt voor het epileren van alle huidtypes, aangezien diodelasers worden gekenmerkt door een hoog vermogen, waardoor ze op elk deel van het gezicht en lichaam worden gebruikt.
1064nm dringt dieper door in het weefsel en gaat om met ontharing op een donkere huid.
Voor een preciezere instelling heeft de laser een pulsbreedtemodulatie van de straling, wat zorgt voor een effectieve behandeling zonder het risico van beschadiging van de omliggende weefsels. Om oververhitting van het weefsel en pijn te voorkomen, is het apparaat uitgerust met het meest geavanceerde koelsysteem.
En het nieuwste temperatuurgestuurde handstuk stelt u in staat pijn volledig te vermijden en biedt maximaal werkcomfort. Het koelsysteem kan zowel tijdens als na de behandeling worden gebruikt. Om oververhitting van weefsel te voorkomen, wordt een innovatief systeem met halfgeleiders gebruikt. Met het bedieningsmenu kunt u het gewenste type huid en haar selecteren, waardoor het werk van een specialist wordt vergemakkelijkt. Het model maakt gebruik van software met een groot aantal vooraf ingestelde modi en stelt u in staat om de sessieparameters handmatig aan te passen en vervolgens de geselecteerde instellingen op te slaan.
Contra-indicaties voor behandeling

Het is belangrijk om te onthouden dat het gebruik van het apparaat ten strengste verboden is als er contra-indicaties zijn. Dit zijn:
zwangerschap en lactatieperiode;
oncologische neoplasmata;
chronische ziekten in de acute fase;
infectieziekten;
dermatologische ontstekingsprocessen;
snijwonden, schaafwonden, brandwonden op de plaats van behandeling;
koortsachtige aandoeningen en griep;
lichtgevoeligheid en epilepsie;
suikerziekte.
Bekijk de medische geschiedenis van de patiënt tijdens het eerste consult om er zeker van te zijn dat er geen gezondheidsproblemen zijn.
Apparatuur bestellen

Heeft u de juiste apparatuur gevonden? Bestel hem dan voor de beste prijs in de EMS-Beauty webshop. We bieden gratis training over het gebruik van het gekochte apparaat. Na afronding van de opleiding wordt een certificaat uitgereikt. En bij aankoop krijgt u garantie op service. En de levering wordt door het hele land uitgevoerd via een koeriersdienst die voor u geschikt is. U kunt ook gebruik maken van de zelfbezorgservice.
Neem contact op met de manager om de ontbrekende details te verduidelijken. Bel hiervoor de nummers die op de site staan ​​vermeld, of laat een verzoek achter, en er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.
Specificaties:

Spotgrootte - 14x14 mm

Pulsfrequentie - 1-20 Hz

Pulsduur - 10-400 ms

Energiedichtheid - 1-120 J/cm2

Vermogen - 800 W

Koeltemperatuur - tot -5 graden Celsius

Koelsysteem - water + halfgeleider + saffier

Stroomverbruik - 2000 W

Spanning - 110-230 V

Frequentie - 50-60 Hz

Gewicht - 49 kg (apparaat), 1,9 kg (handvat)

Garantie - 24 maanden
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.