Stenen kachel 6 l

Productcode:
1116
Leverancierscode:
6 l
Beschikbaar:
Op voorraad

130,00€

course-cert ce-cert

Bij ems-beauty.es wordt een compacte steenverwarmer voor 6 liter onder de aandacht gebracht van massagespecialisten. Functioneel en ruim, het wordt een onmisbare assistent van de massagetherapeut in zijn werk.
Functionele functies

Een steenverwarmer is een noodzakelijk apparaat voor een specialist die van plan is om hotstone-therapie uit te voeren. De kachel is een compact apparaat dat overal kan worden geplaatst zonder dat het vrije ruimte in beslag neemt. En zijn mogelijkheden zullen altijd de vereiste temperatuur van de stenen behouden. Bovendien is het ongelooflijk eenvoudig te gebruiken als je alle regels volgt.
Het apparaat voldoet aan alle eisen voor steentherapie. Het bestaat uit een lichaam voor verwarming en een bak voor water, en het wordt geleverd met een houten lepel voor het verwijderen van stenen en een temperatuursensor om de mate van verwarming te regelen. Om de heater te gebruiken, neem je gewoon een kopje koud water, giet je het in een bak en stel je de gewenste temperatuur in. Dit bereik varieert van 55 tot 75 graden Celsius. Daarnaast handhaaft de heater de ingestelde temperatuur gedurende de tijd die je nodig hebt.
Het apparaat is gemaakt van roestvrij staal en het deksel is gemaakt van aluminium. Het materiaal is slijtvast en heeft een lange levensduur. Met zo'n verwarmer kunt u hoogwaardige massages voor uw klanten uitvoeren, waardoor niet alleen hun gezondheid verbetert, maar ook hun humeur positief wordt beïnvloed. Dus, als u van plan bent om steentherapie uit te voeren, zorg dan voor de aanschaf van een steenverwarmer.
Plaats een bestelling

Interesse in deze kachel? Haast je om het voor de beste prijs te kopen via de EMS-Beauty online winkel. Directe leveringen van fabrikanten geven u de mogelijkheid om apparatuur te kopen tegen een prijs die 10% lager is dan in andere winkels in het land. Bovendien krijgt u een servicegarantie die u dekt in het geval van een garantiefout.
Het is mogelijk om vanuit elke hoek van het land een bestelling te plaatsen - kies gewoon een handige koeriersdienst. Er is ook een ophaalservice voor u beschikbaar. Neem contact op met de winkelmanager om een ​​handige bezorgmethode te kiezen. Hij zal niet alleen de bestelling opnemen, maar ook al uw vragen beantwoorden.
Specificaties:

Capaciteit - 42 stenen

Inhoud - 6 liter

Afmetingen - 50x38x24 cm

Gewicht - 5,8 kg

Vermogen - 750 W

1 jaar garantie
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.