Steentherapie steenset UMS-ML12 MEDIUM MARBLE OVULAR

Productcode:
1176
Leverancierscode:
UMS-ML12
Beschikbaar:
Op voorraad

39,00€

course-cert ce-cert
Het minimale afname aantal is 3

Voor massagespecialisten presenteert EuroMedSystems met genoegen een grote set marmerstenen voor UMS-ML12-steentherapie. Zo'n set brengt niet alleen genot van massage, maar kan ook een aantal therapeutische effecten bieden.
Kitfuncties

De gepresenteerde set stenen voor steentherapie bestaat uit twaalf natuurlijke marmeren stenen. Deze stenen worden gebruikt voor de zogenaamde koude massage en zijn geschikt voor massage gedaan om de omgeving te verwarmen, en de temperatuur van de stenen blijft lager. Massage met deze stenen is zeer effectief en prettig. Het kan worden uitgevoerd op het gezicht, nek en handen, rug, onderrug en kuiten om de volgende resultaten te bereiken:
eliminatie van spierspanning;
vermindering of volledige eliminatie van wallen;
hoofdpijn behandeling;
versnelling van metabolische processen;
ontspanning van het lichaam;
verhoogde immuniteit;
vermindering van de ernst van rimpels;
het gladstrijken van leeftijdsgerelateerde manifestaties;
verbetering van de mentale toestand;
toename van de toon, elasticiteit van de huid;
vermindering van de ernst van cellulitis;
verwijdering van gifstoffen uit het lichaam;
verbetering van het algemeen welzijn.
Stenen hebben ook een interessante eigenschap om donkere kringen te elimineren. Zo kopen uw klanten niet alleen een prettig welzijn, maar zien ze er ook nog eens goed uit! De afmetingen van de stenen maken ze geschikt voor vele soorten behandelingen. Als u zich tot ons wendt, kunt u er zeker van zijn dat u de leider bent in de verkoop van apparatuur en accessoires voor schoonheidssalons.
Bestelling levering

Heeft u de juiste set marmerstenen gevonden voor steentherapie? U kunt het voor een zacht prijsje kopen via de EMS-Beauty online winkel. Omdat we al vele jaren massageapparatuur en accessoires rechtstreeks van fabrikanten leveren, zijn de kosten van onze producten veel gunstiger dan in andere winkels.
We bieden ook gratis training over het gebruik van de gekochte kit. Na afronding van de opleiding wordt een certificaat uitgereikt. U krijgt ook een servicegarantie. Bovendien wordt er door heel Europa geleverd, dus je kunt veilig een bestelling plaatsen.
Om een ​​aankoop te doen, vult u een aanvraag in op de website, en onze manager zal tijdens kantooruren contact met u opnemen om de details te verduidelijken.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.