Steentherapie steenset UMS-60TC

Productcode:
1117
Leverancierscode:
UMS-60TC
Beschikbaar:
Op voorraad

168,00€

course-cert ce-cert

Wilt u natuurlijke basaltstenen kopen tegen de beste prijs? Welkom in de EMS-Beauty winkel. We hebben een grote set UMS-60TC-stenen, waarvan de mogelijkheden uw bedrijf naar een hoger niveau tillen.
Kenmerken van stenen

De UMS-60TC set bestaat uit 60 steentherapiestenen voor verschillende lichaamsdelen. Steentherapie is een speciale vorm van helende massage, waarbij verschillende soorten stenen worden gebruikt. De gepresenteerde set stenen is een vulkanisch basalt dat wordt gebruikt voor warme massage. Deze methode heeft een positief effect op het werk van alle inwendige organen, het openen van energiekanalen, het verlichten van stress, het verminderen van pijn en het verbeteren van de werking van het cardiovasculaire en zenuwstelsel.
Het belangrijkste kenmerk van basalt is dat deze steen de warmte lang vasthoudt, zelfs als ze hun warmte afgeven aan het lichaam van de patiënt. Massage met dergelijke stenen kan de mentale toestand verbeteren, het energieniveau verhogen en omgaan met negatieve stemmingen. Naast massage wordt basalt ook gebruikt in het bad. De steen desinfecteert de lucht, voorkomt de verspreiding van bacteriën, stabiliseert de druk en helpt bij het genezen van gewrichtsaandoeningen.
Basalt kan zowel koud als warm worden gebruikt. Maar voor het tweede type massage moet u een steenverwarmer aanschaffen. Het is vermeldenswaard dat zowel de set stenen als de kachel vrij compact zijn en overal kunnen worden opgeslagen zonder in te boeten aan vrije ruimte.
Bestelling levering

Interesse in ons aanbod? Bestel dan voordelig een set stenen op de website ems-beauty.es. Omdat we apparatuur rechtstreeks van fabrikanten leveren, is de prijs van stenen meerdere malen lager dan die van andere leveranciers in het land. Bovendien krijgt u een garantiekaart voor serviceonderhoud voor een periode van één jaar.
Indien u wenst kunt u onze specialisten om een ​​gratis training vragen over de regels voor het gebruik van de kit. Na afronding van de cursus ontvang je een studiecertificaat. Bovendien wordt de levering door het hele land uitgevoerd - u hoeft alleen een handige bezorgmethode te kiezen.
Neem contact op met de winkelmanager om een ​​aankoop te doen. Laat hiervoor een terugbelverzoek achter of bel ons zelf op de nummers die u op de site ziet staan.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.