Steenset LARGE OVULAR BASALT UMS-LT8

Productcode:
1137
Leverancierscode:
UMS-LT8
Beschikbaar:
Op voorraad

41,00€

course-cert ce-cert
Het minimale afname aantal is 3

Een set stenen voor steentherapie UMS-LT8 wordt onder de aandacht gebracht van massagespecialisten in de EMS-Beauty online winkel. Met een kleine set grote stenen kunt u behandelingen op een efficiënte en aangename manier door het hele lichaam uitvoeren.
Kit voordelen

Steentherapie geeft aangename en onvergetelijke sensaties, verbetert de algemene conditie en stemming. Er zijn echt veel kits van verschillende samenstelling om een ​​massage te geven. Voordat u koopt, moet u de verschillende versies van de samenstelling van de stenen evalueren. Onder hen zou een grote set UMS-LT8 basaltsteentherapiestenen moeten zijn.
Deze set bevat de hoogste kwaliteit stenen, die zeer betaalbaar zijn en de recensies zijn zeer gunstig. De aangeboden stenen bedekken het hele lichaam, nemen warmte op en houden het lang vast. De hitte brandt niet, maar streelt letterlijk het lichaam en straalt warmtestralen uit. Het succes van de behandeling is maximaal gegarandeerd.
Nadat u heeft besloten een set stenen voor steentherapie te kopen, waarvan de prijs betaalbaar is, neemt u contact op met het bedrijf European Medical Systems. Wij leveren al vele jaren massageapparatuur rechtstreeks van fabrikanten, dus de kosten van onze producten zijn 10% lager dan in andere winkels. En we leren je gratis hoe je de set gebruikt.
Na afronding van de cursus wordt een certificaat uitgereikt om de kwalificaties te bevestigen. En bij aankoop krijgt u garantie op service. Bovendien kunt u levering naar elke uithoek van Europa bestellen. Om een ​​bestelling te plaatsen, vult u een aanvraag voor een terugbelverzoek in, en onze manager zal tijdens kantooruren contact met u opnemen om de details te verduidelijken.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.