Set marmeren stenen voor steentherapie UMS-15TC

Productcode:
1136
Leverancierscode:
UMS-15TC
Beschikbaar:
Op voorraad

48,00€

course-cert ce-cert
Het minimale afname aantal is 3

Voor massagespecialisten presenteert de site ems-beauty.es een hoogwaardige set basaltstenen EMS-15 NC voor steentherapie. Hiermee kunt u uw patiënten ontspanning en genezing geven.
Kies opties

Massage met stenen geeft niet alleen een aangenaam gevoel, maar heeft ook een aantal therapeutische effecten om de stofwisselingsprocessen in het lichaam te versnellen. Met behulp van stenen kun je de bloeddruk reguleren, de stofwisseling in het lichaam verbeteren en de bloedsomloop activeren. Er moeten echter specifieke stenen worden gebruikt die een ideale chemische samenstelling hebben en die hun unieke eigenschappen hebben behouden.
Alleen professionele steenfabrikanten kunnen aan bovenstaande voorwaarden voldoen. Het introduceren van steentherapie in uw salon zal uw klantenkring zeker vergroten. En de gepresenteerde set ideaal gevormde basaltstenen helpt hierbij. 15 stenen kunnen worden gebruikt voor verschillende delen van het gezicht en lichaam, waardoor uw zakelijke kansen worden vergroot.
Als u besluit een set stenen voor steentherapie te kopen, doe dit dan voor de beste prijs via de EMS-Beauty online winkel. Omdat we cosmetische en massageapparatuur rechtstreeks van fabrikanten leveren, verkopen we deze tegen hun prijs. Bovendien bieden we gratis training over het gebruik van de kit en verstrekken we een certificaat na voltooiing van de training. U krijgt ook een jaar servicegarantie.
Levering vindt plaats in heel Europa via verschillende diensten. Om degene te kiezen die bij u past, neemt u contact op met de winkelmanager via de telefoonnummers die op de site worden vermeld. Of laat een verzoek achter en u wordt tijdens kantooruren teruggebeld.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.