Set marmeren stenen voor steentherapie H7TC

Productcode:
1235
Leverancierscode:
H7TC
Beschikbaar:
Op voorraad

48,00€

course-cert ce-cert
Het minimale afname aantal is 3

Voor massagespecialisten presenteert ems-beauty.es een set H7TC marmerstenen voor steentherapie. Een set van 7 grote stenen stelt u in staat om te gaan met verschillende ziekten van het lichaam, terwijl de patiënt absoluut comfort en ontspanning krijgt.
Kies opties

Marmer is een steen gevormd als gevolg van de herkristallisatie van kalksteen. De ouden beschouwden marmer al als een genezende en magische steen die alle ziekten kan genezen. Zelfs vandaag heeft marmer zijn betekenis niet verloren en wordt het veel gebruikt in de geneeskunde en cosmetologie.
De H7TC set bestaat uit 7 marmeren stenen. Zo'n kit is een must voor elke schoonheidssalon of massagecentrum. Marmer heeft helende effecten, heeft een welwillende werking op inwendige organen, vooral op de spijsverteringsorganen. Het gebruik van marmer kan de slaap en kalmte herstellen, stress en nachtmerries verlichten.
Marmer is zeer effectief in combinatie met massage en helpt bij het genezen van ischias en vaatziekten. De set bevat 7 stenen van verschillende groottes voor massage op het hele lichaam.
Bezorging regelen

Neem contact op met de EMS-Beauty-winkel nadat u hebt besloten een set marmeren stenen te kopen voor steentherapie. Wij hebben een ruim assortiment aan hoogwaardige gecertificeerde massageapparatuur. Tegelijkertijd zijn de productkosten 10% lager dan in andere winkels in het land, aangezien we al 10 jaar apparatuur rechtstreeks van fabrikanten leveren.
Bij aankoop wordt u aangeboden om gratis te leren hoe u de gekochte kit kunt gebruiken. Na de training ontvang je een certificaat dat je kwalificaties bevestigt. U krijgt ook een servicegarantie. En u kunt door heel Europa laten bezorgen.
Om een ​​bestelling te plaatsen, vult u een aanvraag voor een terugbelverzoek in, en onze manager zal tijdens kantooruren contact met u opnemen om u te helpen met alle details.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.