Set chakra stenen voor steentherapie UMS-7TC

Productcode:
1233
Leverancierscode:
UMS-7TC
Beschikbaar:
Op voorraad

21,00€

course-cert ce-cert
Het minimale afname aantal is 5

Een kleine set marmeren stenen voor UMS-7TC-steentherapie wordt onder de aandacht van massagetherapeuten gebracht op de website ems-beauty.es. Hiermee kan een specialist een breed scala aan manipulaties uitvoeren, het lichaam vernieuwen en herstellen.
Kitfuncties

Het Oosten heeft zoveel nuttige dingen in onze cultuur gebracht en massage is daar een van. De UMS-7TC Cold Stone Therapy Marble Stone Set (wat betekent dat de temperatuur van de steen lager dan 36,6 graden zal zijn) zal helpen om de algehele gezondheid van de cliënt te verbeteren. Bovendien kan de procedure de slaap normaliseren, van chronische depressie afkomen en gemakkelijk de seizoenswisseling doorstaan.
Uw klanten zullen heel graag terugkomen als u dit soort behandelingen probeert. Stenen helpen de spierspanning te verlichten, stimuleren het cardiovasculaire en zenuwstelsel. Gebruik voor uw behandeling alleen kwaliteitsstenen, zoals de UMS-7TC set, bestaande uit:
groene Jade;
rookkwarts;
witte kwarts;
bruin tijgeroog;
paarse amethist;
rozenkwarts;
rood hoornvlies.
Hoewel de methode effectief is, is het in één sessie alleen mogelijk om te ontspannen. Om echte therapeutische effecten te bereiken, is een reeks procedures vereist, waarvan het aantal wordt bepaald op basis van de individuele kenmerken van het lichaam van de patiënt en zijn specifieke probleem.

Bezorging regelen

Besloten om een ​​set marmeren stenen te kopen voor steentherapie? Doe het voor de beste prijs via de EMS-Beauty webshop. Omdat we al vele jaren rechtstreeks samenwerken met fabrikanten, zijn de kosten van onze producten vele malen winstgevender dan in andere winkels. En we leren gratis hoe je de geselecteerde set moet gebruiken.
Na de training, waarvan u zelf de tijd en het formaat kiest, wordt een certificaat uitgereikt dat uw kwalificaties bevestigt. U ontvangt ook een garantiekaart. En het is mogelijk om levering door heel Europa te bestellen via verschillende koeriersdiensten.
Neem contact op met de winkelmanager via de telefoonnummers die op de site worden vermeld om de ontbrekende details te verduidelijken. Of laat een terugbelverzoek achter, dan wordt u zo spoedig mogelijk teruggebeld.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.