Set basaltstenen voor steentherapie UMS-XXT4

Productcode:
1234
Leverancierscode:
UMS-XXT4
Beschikbaar:
Op voorraad

36,00€

course-cert ce-cert
Het minimale afname aantal is 3

Een kleine set basaltstenen voor UMS-XXT4-steentherapie wordt onder de aandacht gebracht van massagespecialisten op de website ems-beauty.es. Met deze kit kunt u uw patiënten comfort en genezing bieden en uw eigen bedrijf met succes ontwikkelen.
Kies opties

Massage stelt u in staat om vermoeide spieren nieuw leven in te blazen, de bloedsomloop en de stofwisseling te verbeteren. Maar last but not least, massage is goed voor de geest. Een goed uitgevoerde massage zal natuurlijk niet hetzelfde resultaat hebben als een professionele massage gedaan met de juiste accessoires zoals de UMS-XXT4 Basaltsteenset.
Het zijn stenen van de hoogste kwaliteit, ze nemen warmte snel op en geven deze langzaam weer af. Perfect gepolijst, de stenen zijn geschikt voor massage op alle delen van het lichaam. Nadat u de procedure minstens één keer hebt uitgevoerd, zijn we er zeker van dat klanten naar uw salon zullen terugkeren om weer te genieten van basaltsteentherapie.
Bij een aantal contra-indicaties kan helaas geen steentherapie worden uitgevoerd:
diabetes in het stadium van decompensatie;
bronchiale astma;
breuken, kneuzingen, wonden;
mechanische schade aan de huid;
ziekten van het cardiovasculaire systeem;
oncologische processen in het lichaam;
pathologie van het endocriene systeem;
de aanwezigheid van een ingebouwde pacemaker;
zwangerschap en borstvoedingsperiode.
Zorg ervoor dat uw patiënt geen van deze aandoeningen heeft om ervoor te zorgen dat ze een positief resultaat krijgen zonder bijwerkingen.

Bestelling levering

Neem contact op met de online winkel van EMS-Beauty nadat u hebt besloten een set basaltstenen te kopen. We hebben een breed scala aan goederen, waarvan de kosten een orde van grootte lager zijn dan in andere winkels, omdat we ze rechtstreeks van fabrikanten leveren. En we bieden gratis training over het gebruik van de kit om de beste resultaten voor uw patiënten te garanderen.
Na afronding van de cursus ontvang je een certificaat. En bij aankoop krijgt u garantie voor service. Bovendien wordt er door heel Europa geleverd, dus je kunt veilig een bestelling plaatsen.
Neem voor het regelen van de bezorging contact op met de winkelmanager. Laat hiervoor een terugbelverzoek achter of bel ons zelf op de nummers die u op de site ziet staan.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.