Set basaltstenen voor steentherapie UMS-XB4

Productcode:
1173
Leverancierscode:
UMS-XB4
Beschikbaar:
Op voorraad

41,00€

course-cert ce-cert
Het minimale afname aantal is 3

Een kleine set stenen voor steentherapie wordt onder uw aandacht gebracht op de website ems-beauty.es. Glad basalt zorgt voor aangename ontspanning en genezing voor iedereen die voor steentherapie kiest.
Voordelen van kiezen

Het menselijk lichaam is zo gemaakt dat het na lange stressvolle dagen luid om een ​​beetje ontspanning en rust vraagt. Maar het is niet alleen slapen en eten. Het lichaam vraagt ​​in stilte om een ​​massage, zodat het vermoeide spieren echt kan ontspannen, het cardiovasculaire systeem, de stofwisseling kan activeren en zelfs slapeloosheid het hoofd kan bieden.
Deze resultaten kunnen worden verkregen met behulp van competente massage en het gebruik van basaltstenen. De UMS-XB4 basaltstenen set bevat de hoogste kwaliteit grote natuurstenen die geschikt zijn voor het verwarmen van grote delen van het lichaam. Wij adviseren u om dit type behandeling in uw salon te implementeren - het aantal klanten zal aanzienlijk toenemen en uw bedrijf zal naar een hoger niveau stijgen.
Contra-indicaties voor gebruik

Helaas kan steentherapie niet altijd helpen. Als de patiënt contra-indicaties heeft, moet de procedure worden geannuleerd of uitgesteld tot betere tijden. Beperkende staten zijn onder meer:
hoge bloeddruk;
verergering van chronische ziekten;
infectieziekten in de acute fase;
mechanisch trauma aan de huid;
ontstekings- en etterende processen op de huid;
epileptische aanvallen;
oncologische ziekten;
koortsachtige aandoeningen;
zwangerschap en borstvoeding.
Bekijk tijdens het eerste consult de medische geschiedenis van de patiënt om ernstige bijwerkingen te voorkomen.
Uitchecken

Heeft u de juiste set stenen gevonden voor steentherapie? Je kunt het bestellen via de EMS-Beauty webshop tegen de scherpste prijs in Europa. Omdat we onze producten rechtstreeks van fabrikanten leveren, zijn hun kosten 10% lager dan in andere winkels in het land. Bovendien leren we u gratis hoe u de kit op uw gemak kunt gebruiken.
Na afronding van de training wordt een certificaat uitgereikt dat van pas komt bij het werken met patiënten. U krijgt ook een servicegarantie. En u kunt de levering vanuit elke hoek van Europa bestellen.
Heb je nog vragen? U kunt ze beantwoorden van de winkelmanager op de telefoonnummers die op de site worden vermeld. Of laat een terugbelverzoek achter, dan wordt er zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.