Set basaltstenen voor steentherapie UMS-MG1

Productcode:
1195
Leverancierscode:
UMS-MG1
Beschikbaar:
Op voorraad

13,00€

course-cert ce-cert
Het minimale afname aantal is 8

De website ems-beauty.es presenteert een hoogwaardige set basaltstenen voor UMS-Y2-steentherapie. Met hen zal elk type massage veel effectiever en aangenamer zijn voor de patiënt, wat het imago van uw salon zal verbeteren en nieuwe klanten zal aantrekken.
Voordelen van keuze

De UMS-Y2 steentherapie basaltstenen set is ontworpen voor de behandeling van onderrug en benen. De kracht van stenen stelt je in staat het lichaam te reinigen van giftige stoffen. Dit komt door diepe diathermie van lichaamsweefsels, waardoor microcirculatie en bloedcirculatie worden versneld, waardoor giftige stoffen uit het lichaam worden weggespoeld.
Steentherapie zorgt ook voor een cosmetisch effect. Waar de stenen de huid raken, ontspannen de spieren. In het gezicht leidt dit tot het gladstrijken van kleine rimpels. Bovendien helpt steentherapie om stress tegen te gaan, het hormonale niveau te verbeteren en de cellen te verjongen.
Met steentherapie kunt u ook spierpijn verminderen, de luchtwegen en het immuunsysteem van het lichaam versterken, lymfedrainage uitvoeren, gifstoffen, toxines en overtollig vocht uit het lichaam verwijderen en de stofwisseling versnellen. Maar het is belangrijk om te onthouden dat de procedure een lijst met contra-indicaties heeft.
Met oncologische processen, infectieziekten, problemen met het hart en de bloedvaten, evenals bloeddruk, is het verboden om de procedure uit te voeren. Voordat u stenen gebruikt, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de behandeling geschikt is voor uw patiënt. Om dit te doen, bestudeert u de geschiedenis van zijn ziekte en gaat u pas daarna door met het uitvoeren van de manipulatie.
Bestelling levering

Als u al lang op zoek bent naar zo'n set basaltstenen voor steentherapie, kunt u deze voor een zacht prijsje kopen via de EMS-Beauty online winkel. We leveren al vele jaren massageapparatuur en accessoires rechtstreeks van fabrikanten, de kosten zijn vele malen winstgevender dan die van andere leveranciers. Daarnaast geven we gratis training over het gebruik van de kit.
Na afronding van de training ontvangt u een certificaat dat van pas komt bij uw werk met patiënten. En bij aankoop krijgt u garantie op service. En u kunt via een handige koeriersdienst de levering naar elke uithoek van Europa bestellen.
Om een ​​bestelling te plaatsen, laat u een terugbelverzoek achter en onze manager neemt tijdens kantooruren contact met u op.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.