Set basaltstenen voor steentherapie UMS-55TC

Productcode:
1145
Leverancierscode:
UMS-55TC
Beschikbaar:
Op voorraad

271,00€

course-cert ce-cert

Ems-beauty.es biedt een grote set UMS-55TC steentherapiestenen aan onder de aandacht van massagetherapeuten. De combinatie van twee soorten stenen stelt u in staat om te gaan met verschillende omstandigheden van het lichaam, met verbazingwekkende therapeutische effecten.
Kitfuncties

De kwaliteit van de behandeling is direct gerelateerd aan de kwaliteit van apparatuur en accessoires. Om een ​​solide en succesvol bedrijf te creëren, zult u veel tijd en geld moeten besteden aan het zoeken naar apparatuur. Onze site bespaart u tijd en geld. Onze producten zijn van hoge kwaliteit, gecertificeerd en worden verkocht tegen zeer betaalbare prijzen. Een van de beste opties is de UMS-55TC stenen set.
Donkere stenen van vulkanische oorsprong houden warmte lang vast, witte marmeren stenen worden gebruikt voor koude steentherapie om af te koelen. De combinatie van stenen biedt het vermogen om met een aantal voorwaarden om te gaan:
problemen van het zenuwstelsel (slapeloosheid, depressie, angst);
verminderde immuniteit;
de vorming van stagnerende processen in de weefsels (verminderde lymfestroom);
spierspanning, blokkades, spasmen;
stofwisselingsziekte;
overgewicht, cellulitis;
pijn in de rug, onderrug, cervicale regio.
Een reeks procedures is vereist om het gewenste therapeutische effect te bereiken. Hun aantal hangt af van de specifieke toestand en kenmerken van het lichaam van de patiënt.

Contra-indicaties voor gebruik

Helaas, als de patiënt contra-indicaties heeft voor steentherapie, is de implementatie ervan verboden. Deze staten omvatten:
hoge bloeddruk;
verergering van chronische ziekten;
infectieziekten in de acute fase;
mechanisch trauma aan de huid;
ontstekings- en etterende processen van de huid;
epilepsie;
oncologische ziekten;
koorts, hoge koorts, griep, acute luchtweginfecties;
zwangerschap en borstvoeding.
Bekijk de medische geschiedenis van de patiënt tijdens het eerste consult om er zeker van te zijn dat de patiënt geen bijwerkingen ervaart.
Uitchecken

Heeft u de juiste set stenen gevonden voor steentherapie? U kunt het voor een zacht prijsje bestellen via de EMS-Beauty webshop. Omdat we massageapparatuur en accessoires rechtstreeks van fabrikanten leveren, zijn de kosten een orde van grootte lager dan in andere Europese winkels.
Daarnaast bieden we gratis training over het gebruik van de gekochte kit op een voor u geschikt moment. Na je afstuderen ontvang je een certificaat dat nuttig is voor je werk met patiënten. U krijgt ook een servicegarantie.
Bezorging vindt plaats in heel Europa via verschillende bezorgdiensten. Om degene te kiezen die bij u past, neemt u contact op met de manager voor advies. U kunt contact met hem opnemen via de telefoonnummers die u op de site ziet staan. Of laat een terugbelverzoek achter, dan wordt u tijdens kantooruren teruggebeld.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.