Set basaltstenen voor steentherapie UMS-33TC

Productcode:
1167
Leverancierscode:
UMS-33TC
Beschikbaar:
Op voorraad

149,00€

course-cert ce-cert

Voor massagespecialisten op de site ems-beauty.es natuurlijke tarwekiemmassageolie, wordt 500 ml gepresenteerd. Het gebruik van een dergelijk product zal elke procedure veel aangenamer maken voor de patiënt en de arts.
Voordelen van kiezen

Door het gebruik van massageolie kan de massagetherapeut de behandeling effectiever uitvoeren doordat de handen gemakkelijk over de huid glijden. Een andere aangename factor is de therapeutische functie van de olie op de huid en het lichaam in het algemeen. De olie warmt op, verlicht irritatie, heeft een antibacteriële werking en nog veel meer.
Massageolie is een sterk ingrediënt dat de energie en efficiëntie van de massage verhoogt. Tarwekiemmassageolie is rijk aan veel sporenelementen, vooral eiwitten, vitamine A, B, E, F en ijzer. En de aangename geur ontspant bovendien.
Als u een geschikte massageolie heeft gevonden, kunt u deze bestellen via de EMS-Beauty online winkel tegen de prijs van de fabrikant. Omdat we al vele jaren rechtstreeks samenwerken met fabrikanten, zijn de kosten van onze producten 10% lager dan in andere winkels in het land. Daarnaast kunt u door heel Europa laten bezorgen.
Heb je nog vragen? Vraag ze aan de winkelmanager via de telefoonnummers die op de site staan ​​vermeld. Of laat een terugbelverzoek achter en u wordt tijdens kantooruren teruggebeld om alle details te verduidelijken.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.