Set basaltstenen voor steentherapie UMS-25TC

Productcode:
1232
Leverancierscode:
UMS-25TC
Beschikbaar:
Op voorraad

137,00€

course-cert ce-cert

Voor massagespecialisten presenteert de site ems-beauty.es een grote set basaltstenen voor UMS-25TC-steentherapie. Hiermee kunt u het lichaam en het gezicht met grote efficiëntie voor de patiënt masseren.
Kitfuncties

Alleen hier vindt u zo'n groot en functioneel assortiment moderne cosmetische accessoires, zoals het assortiment basaltstenen voor steentherapie UMS-25TC, zonder welke geen massagecentrum succesvol kan werken en zijn klanten tevreden kan stellen. Massage met basaltstenen wordt al eeuwenlang uitgevoerd en biedt patiënten volledige ontspanning en genezing. De techniek van steentherapie is gebaseerd op het stimuleren van de natuurlijke reacties van het lichaam onder invloed van verschillende temperaturen.
Met een hotstone-massage kunt u de grote spieren van de rug en nek volledig ontspannen. Steentherapie is een hele discipline. Om een ​​resultaat te bereiken, is het noodzakelijk om te weten hoe bepaalde stenen een effect kunnen hebben op specifieke punten van het lichaam. De sessie duurt niet langer dan twee uur, maar één procedure is niet genoeg om alle spieren van het lichaam te trainen. Om tot het gewenste resultaat te komen is een traject van procedures nodig.
Met de gepresenteerde set kunt u giftige stoffen verwijderen, stofwisselingsprocessen, lymfedrainage en bloedcirculatie versnellen. Als gevolg hiervan stelt de procedure met hun hulp u in staat om stress tegen te gaan, de hormonale niveaus te herstellen, cellen te verjongen, slapeloosheid, angst en depressie te behandelen.
Contra-indicaties voor gebruik

Hoewel steentherapie ongelooflijk effectief en heilzaam is, is er ook een lijst met contra-indicaties voor het gebruik ervan:
hoge bloeddruk;
chronische ziekten in de acute fase;
verergering van infectieziekten;
verse fracturen, dislocaties, postoperatieve littekens, wonden, fistels;
inflammatoire en etterende dermatologische processen;
epileptische aanvallen;
oncologische processen in het lichaam;
koortsachtige toestanden.
Zorg ervoor dat uw patiënt geen van deze aandoeningen heeft om ervoor te zorgen dat ze het beste resultaat krijgen zonder bijwerkingen.
Bestel een set stenen voor steentherapie

Als u besluit een set basaltstenen voor massage te kopen, doe dit dan voor de beste prijs via de EMS-Beauty online winkel. We hebben een ruime keuze aan massageaccessoires, waarvan de kosten 10% lager zijn dan in andere winkels in het land, omdat we ze al vele jaren rechtstreeks van fabrikanten leveren. Daarnaast trainen we je gratis in het gebruik van de kit.
Na afronding van de cursus, waarvan u de vorm zelf kiest, ontvangt u een certificaat voor het werken met patiënten. U krijgt ook een servicegarantie. En u kunt de levering naar alle steden van Europa bestellen via een handige koeriersdienst.
Om een ​​bestelling te plaatsen, vult u een aanvraag voor een terugbelverzoek in, en onze manager zal tijdens kantooruren contact met u opnemen om u bij alle zaken te helpen.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.