Professionele wasverwarmer Scaldacera UNIKO

Productcode:
1575
Leverancierscode:
9801
Beschikbaar:
Op voorraad

65,00€

course-cert ce-cert
Het minimale afname aantal is 2

Ter attentie van waxepilatiespecialisten wordt de CERA waxwarmer voorgesteld op de website ems-beauty.es. Handig en functioneel, het wordt een onmisbare assistent van een schoonheidsspecialiste in de strijd tegen ongewenste vegetatie.
Apparaatmogelijkheden

CERA is een wax voor professionele ontharing. Het apparaat is ontworpen om ingeblikte was met een inhoud van 400 ml te verwarmen. Vanwege zijn technische kenmerken kan het zowel thuis als in schoonheidssalons worden gebruikt. CERA is in staat om was te smelten, verkrijgbaar in korrels, tabletten en schijfjes, en om alle soorten cosmetische paraffine te verwarmen. Bovendien kunt u de gewenste temperatuur van de was behouden met een thermostaat.
Compleet met een hoogwaardige pot, de aanwezigheid van een thermostaat stelt u in staat om de was op dezelfde manier te smelten en op temperatuur te houden. Het verwarmingselement is gemaakt van metaal en zorgt voor een gelijkmatige verwarming van de was. En de behuizing is gemaakt van sterk en betrouwbaar plastic. Het ziet er ongelooflijk stijlvol uit, dus het past gemakkelijk in elk interieur.
Bovendien onderscheidt het apparaat zich door compacte afmetingen en eenvoud van beheer. Handig en veelzijdig, geschikt voor professioneel en thuisgebruik. Al deze factoren maken het apparaat tot een ideale oplossing voor professionele schoonheidsspecialisten.
Uitchecken

Als je de ideale waxwarmer hebt gevonden, kun je deze tegen de beste prijs kopen via de EMS-Beauty online winkel. Ons bedrijf werkt al vele jaren rechtstreeks samen met fabrikanten, dus de kosten van onze apparatuur zijn vele malen winstgevender dan in andere winkels in het land. Bij aankoop wordt u aangeboden om gratis training te volgen over het werken met het gekochte apparaat.
Het formaat van de training is aan jou. Na voltooiing ontvangt u een certificaat en bij aankoop krijgt u een servicegarantie. Bovendien kunt u levering naar elke hoek van Europa bestellen.
Heb je nog vragen? Krijg antwoorden van de winkelmanager op de nummers die u op de site ziet. Of laat een terugbelverzoek achter, dan wordt er tijdens kantooruren contact met u opgenomen.
Specificaties

Spanning - 220-240V, 50 Hz

Vermogen - 50 W

Certificering - EU

Garantie - 12 maanden
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.