Microkanaal diodelaser voor ontharing BIG APPLE 808 nm

Productcode:
1742
Leverancierscode:
824
Beschikbaar:
Op voorraad

13.100,00€

course-cert ce-cert

Wil je een echt coole ontharingslaser gebruiken? Let dan op de BIG APPLE diodelaser gepresenteerd in de EMS-Beauty online winkel. Met zo'n apparaat kunt u omgaan met ongewenst haar op elk type huid en lichaamsgebied.

Beschikbare functies

Met de BIG APPLE-diodelaser kunt u snel en veilig epileren op alle huidtypes, omdat het een aantal serieuze technische voordelen heeft in vergelijking met andere soorten apparaten. Met dit model kunt u alle typische diodelaserprocedures uitvoeren, zoals ontharing en huidcelverjonging, maar onderscheidt zich van andere apparaten door hogere prestaties, grotere betrouwbaarheid en langere levensduur. Misschien komt dit door de microkanaaldiode en de hoge energiedichtheid.
Bovendien elimineert betrouwbare koeling het risico op pijn, oververhitting en andere bijwerkingen. Het manipel van het systeem heeft een lange levensduur, aangezien de pulsbron 40 miljoen is, dankzij het nieuwe stabilisatiecircuit voor de bedrijfstemperatuur. En tussen de beschikbare technologieën: HR, FHR en SR, waarmee u de beste methode voor elke patiënt kunt kiezen, met vermelding van het geslacht, het behandelgebied om de juiste instellingen in te stellen.
Er is ook een groot aanraakscherm met een meertalig menu en een handige set bedieningselementen die zelfs een beginnende specialist aankan. En hoge ergonomie, gebruiksgemak, hoge betrouwbaarheid en comfort zullen de apparatuur snel tot het favoriete apparaat van de schoonheidsspecialiste maken.
Toepassingsverbod

Er is een brede lijst met contra-indicaties voor het gebruik van het apparaat:
zwangerschap en borstvoeding;
cardiovasculaire pathologieën;
flebeurysma;
verergering van infectieziekten;
inflammatoire en schimmelhuidletsels;
snijwonden, schaafwonden, brandwonden, huidverwondingen op de plaats van blootstelling;
frisse kleur;
ingebouwde pacemaker;
oncologische neoplasmata;
lichtgevoeligheid en epilepsie.
Voer een gedetailleerd overleg met de patiënt om ervoor te zorgen dat de patiënt in goede gezondheid verkeert. Anders kan de behandeling zijn gezondheid ernstig schaden.

Uitchecken

Interesse in ons aanbod? Koop dan een diodelaser met kwaliteitscertificaat in de online winkel van EMS-Beauty. U zult aangenaam verrast zijn door de kosten van de systemen, die 10% lager zijn dan in andere winkels, en de mogelijkheid om gratis de regels van hun werking te leren. Na afronding van de cursus ontvang je een certificaat.
Bij aankoop ontvangt u een garantiekaart. En u kunt vanuit elke hoek van het land laten bezorgen. Of maak gebruik van de zelfbezorgservice en haal de goederen zelf op uit het magazijn.
Om een ​​aankoop te doen, laat u een verzoek achter op de website en onze manager belt u tijdens kantooruren terug om alle details te verduidelijken.
Specificaties:

Golflengte - 808 nm

Vermogen - 1200 W

Dioderij - 12 diodes

Frequentie - 1-10 Hz

Fluxdichtheid - 1-120 J/cm2

Spotgrootte - 20-30 mm

Hulpbron handstuk - 40.000.000 pulsen

Display - LCD-kleurenaanraakscherm, 10,4 inch

Koelsysteem - geavanceerd microkanaal met R134a freoncompressor

Spanning - 220 V

Frequentie - 50-60 Hz
 
Garantie - 2 jaar
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.