Massagetafel SM-6-1

Productcode:
1055
Leverancierscode:
EN-205
Beschikbaar:
Op voorraad

239,00€

course-cert ce-cert

Uw aandacht de firma European Medical Systems is verheugd u een sterke en duurzame massagetafel SM-6-1 voor te stellen. De mogelijkheden van apparatuur stellen u in staat om elke massage en cosmetische ingrepen uit te voeren met een hoog comfort voor uw patiënten.
Waarom kiezen voor dit model?
 
Massagetafel SM-6-1 is een universeel model, een ideale combinatie van kwaliteit en prijs. Zo'n tafel geeft maximaal comfort en brengt plezier van de procedures voor elke klant. Het bouwmateriaal is eikenhout, dat kwaliteit en betrouwbaarheid geeft, en het hout zelf is gelakt voor een betere bescherming.
De tafel is verdeeld in 2 delen, in hoogte verstelbaar. De tafel heeft een zeer brede toepassing en kan even effectief worden gebruikt in een massagecentrum als in de medische praktijk. De massagetafel is zeer veilig en stabiel dankzij de trekstangen die zich tussen de benen bevinden.
De tafel heeft ook een mooi design. De hoes is gemaakt van natuurlijk materiaal, dat gemakkelijk te reinigen en te desinfecteren is. Het oppervlak is glad en recht, aangenaam om aan te raken. Dit alles draagt ​​bij aan het succes van verschillende behandelingen. Als dit precies is wat je zoekt, haast je dan om een ​​massagetafel te bestellen via de EMS-Beauty winkel tegen de beste prijs in Europa. Omdat we rechtstreeks met fabrikanten werken, verkopen we apparatuur tegen hun kosten. En we geven een garantie voor after-sales service bij aankoop.
U kunt uw bestelling overal in het land ontvangen. Indien u dit wenst, kunt u de goederen ook zelf afhalen in het magazijn. Om een ​​bestelling te plaatsen, belt u de nummers die op de site worden vermeld, en onze manager zal tijdens kantooruren contact met u opnemen om alle details te verduidelijken.
Specificaties:

Gewicht - 14 kg

Minimale hoogte - 60 cm

Maximale hoogte - 85 cm

Lengte - 184 cm

Breedte - 71 cm

Lichaamsmateriaal - walnoot

Hoogte verstelbaar
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.