Massagetafel SM-21 Dream Spa

Productcode:
1288
Leverancierscode:
345
Beschikbaar:
Op voorraad

1.052,00€

course-cert ce-cert

Voor massagespecialisten presenteert de EMS-Beauty online winkel een comfortabele en functionele massagetafel SM-21 DREAM SPA. Het uitvoeren van procedures met dergelijke apparatuur zal ongelooflijk comfortabel worden voor zowel de patiënt als de specialist.
Onderscheidende kenmerken

SM-21 DREAM SPA is een converteerbare massagetafel met een duurzaam metalen frame. Talrijke functies vergemakkelijken het werk van de massagemeester, omdat de aanpassingen worden gemaakt met behulp van een comfortabel pedaal en gecontroleerde elektrische apparaten. In dit model kunnen drie secties van hoek veranderen, dankzij het wiel kun je gemakkelijk in verschillende omgevingen bewegen, hoogwaardige coating en een dikte van bijna 8 cm maken de tafel comfortabel voor elke klant.
Dankzij de hoofdsteun kan de lengte worden vergroot tot 190 cm Gewicht 100 kg, maximale belasting bereikt 204 kg. De massagetafel moet een aantal functies hebben die zowel de cliënt als de massagetherapeut tevreden kunnen stellen. Tijdens het werken zijn een aantal technische opties erg handig: alle aanpassingen gebeuren door pedalen die zijn uitgerust met elektrificatieapparatuur.
En de hoes is verkrijgbaar in verschillende kleuren met hoogwaardig leermateriaal en 3 cm polyurethaanschuim als vulmiddel.
Bezorging regelen

Heeft u de juiste massagetafel gevonden? U kunt het voor een zacht prijsje kopen via de EMS-Beauty online winkel. We leveren apparatuur rechtstreeks van fabrikanten, dus de kosten zijn veel betaalbaarder dan in andere winkels in het land. Bovendien ontvang je een garantiekaart en ben je bij een storing verzekerd.
De levering van bestellingen wordt door het hele land uitgevoerd via verschillende koeriersdiensten - u kiest gewoon de juiste. Maar u kunt de goederen ook zelf ophalen uit het magazijn, als u dat wilt.
Heb je nog vragen? Stel ze aan onze manager. Om contact met hem op te nemen, laat je een verzoek achter op de website, en je wordt zo snel mogelijk teruggebeld
Specificaties:

Minimale hoogte - 50 cm

Maximale hoogte - 96 cm

Lengte met hoofdsteun - 190 cm

Breedte - 72 cm

Basis - metaal

Hoogte verstelbaar

Aantal secties - 3 st.

Type regeling - elektrisch
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.