Massagetafel SM-18

Productcode:
1204
Leverancierscode:
SM-18
Beschikbaar:
Нет в наличии

2.171,00€

course-cert ce-cert

Voor specialisten in massage en cosmetologie presenteert de website ems-beauty.es een functioneel massagebed SM-18. Met efficiënte en comfortabele apparatuur kunt u uw patiënten de beste handsfree massage geven.
Modelkenmerken:
 
Het SM-18 Power Massage Bed is een vast, ergonomisch bed met metalen basis ontworpen voor chiropractie, massage en medische therapie toepassingen. Met het SM-18-model kan elk deel van het lichaam van de patiënt worden gemasseerd zonder risico op vallen en met maximaal comfort voor de patiënt.
Het bed bestaat uit vier vervormbare vlakken in vergelijking met elkaar: een hoofdsteun met een gat en een kussen om het te bedekken, een middendeel en twee aparte delen voor de benen. Er zijn ook aparte armleuningen. Alles is zorgvuldig ontworpen om het werk van de massagetherapeut comfortabel te maken en het comfort van de patiënt te garanderen.
De bedovertrek is gemaakt van zeer sterk PVC-materiaal, dat bestand is tegen mechanische wrijving. En PVC is gemakkelijk te reinigen van verontreinigingen zonder veel moeite. Al deze factoren hebben een positief effect op de duurzaamheid van het product.
Uitchecken

Heeft u interesse in dit massagebed? Koop het voor een zacht prijsje via de EMS-Beauty webshop. Bij ons krijgt u gegarandeerd gecertificeerde apparatuur, waarvan de kosten een orde van grootte lager zijn dan in andere winkels in het land, omdat wij deze rechtstreeks van fabrikanten leveren. En u kunt gratis leren werken met het bed.
Het formaat van de training is aan jou. Na afloop ontvang je een certificaat. En bij de aankoop ontvangt u een servicegarantie, waarmee u verzekerd bent in geval van storingen.
De bezorging gebeurt door het hele land via verschillende koeriersdiensten. Neem contact op met de manager om een ​​handige bezorgoptie te kiezen. Bel hiervoor de nummers die op de site staan ​​vermeld, of laat een verzoek voor een terugbelverzoek achter, en er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.
Specificaties:

Netto gewicht - 80 kg

Bruto gewicht - 93

Bruto afmetingen - 196x70x58 cm

Netto afmetingen - 195x65x55 cm

Toegestane belasting - 150 kg

Aantal motoren - 2

Stijgtijd - 30 sec

Spanning - 220-240 V, 50 Hz

Vermogen (2 motoren) - 86 en 24 W

Cover - PVC leer materiaal

Garantie - 6 maanden
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.