Massagetafel SM-17

Productcode:
1205
Leverancierscode:
SM-17
Beschikbaar:
Нет в наличии

3.248,00€

course-cert ce-cert

Het functionele massagebed SM-17 wordt onder de aandacht gebracht van masseurs op de website ems-beauty.es. Dergelijke apparatuur kan handmatige massage vervangen om betere behandelingsresultaten te bereiken.
Modelvoordelen

Massagebed SM-17 is een multifunctioneel metalen bed ontworpen voor chiropractie, massage en medische therapie, trauma en chirurgische revalidatie. Het belangrijkste voordeel van het model is de mogelijkheid om het in een verticale positie te gebruiken.
Het stelt patiënten in staat om tijdens de revalidatieperiode na blessures en langdurig rechtop staan ​​negatieve gevolgen te voorkomen (long- en nierfalen, doorligwonden, osteoporose). Verticale procedures worden voorgeschreven tijdens de revalidatieperiode voor patiënten met letsels aan de wervelkolom en verwondingen van de wervelkolom en het hoofd, spierdystrofie, multiple sclerose, beroerte, enz.
Het SM-17 bed heeft een massieve basis (77 kg) die zorgt voor maximale stabiliteit en veiligheid. Een van de kenmerken van de chaise longue is mobiliteit: de chaise longue is uitgerust met dubbele wielen voor gemakkelijk verplaatsen op kantoor.
Massage apparatuur kopen

Het juiste massagebed gevonden? Schiet dan op om het voor een spotprijs te kopen via het bedrijf European Medical Systems. Bij ons ontvangt u gecertificeerde apparatuur voor de ontwikkeling van uw bedrijf tegen een kostprijs die een orde van grootte lager is dan in andere winkels in het land. De reden voor deze prijs zijn directe leveringen van de fabrikant.
Bij aankoop krijgt u niet alleen servicegarantie, maar krijgt u ook een gratis training aangeboden over het werken met het aangeschafte apparaat. Na afloop van de cursus wordt een certificaat uitgereikt.
Levering vindt plaats door het hele land. Om een ​​bestelling te plaatsen, laat een verzoek achter op de site, en onze manager zal binnenkort contact met u opnemen om alle details te verduidelijken.
Specificaties:

Brutogewicht - 83 kg

Netto gewicht - 77 kg

Bruto afmetingen - 205x70x60 cm

Netto afmetingen - 200x65x45 cm

Toegestane belasting - 180 kg

Aantal motoren - 2

Stijgtijd - 30 sec

Hoekvariatie van -00 tot 850

Spanning - 220-240 V, 50 Hz

Vermogen - 80 en 24 W

Coating - PVC-materiaal

Garantie - 6 maanden
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.