Massagetafel SM-11 NIEUW

Productcode:
1311
Leverancierscode:
SM-11 NEW
Beschikbaar:
Нет в наличии

291,00€

course-cert ce-cert

In de EMS-Beauty webshop wordt een massagetafel SM-11 NEW onder uw aandacht gebracht. Dergelijke apparatuur zal u vele jaren van dienst zijn en de patiënten tijdens de hele procedure comfort bieden.
Voordelen van kiezen
 
De uitrusting van het tweede paar handen vergemakkelijkt het werk van een professional en maakt het productiever. Het aluminium onderstel is erg licht, de tafel klapt op en kan in een handige rugzak vervoerd worden. Ondanks het lage gewicht (13,5 kg) is de ligstoel zeer stabiel en veilig, en de belasting bereikt 250 kg.
De SM-11 NEW heeft een handige gezichtsopening die kan worden afgedekt met het meegeleverde zachte kussen. De tafel is in hoogte verstelbaar met telescopische poten. Afhankelijk van de behandeling kan het bovenstuk in 10 verschillende standen worden gezet. De hoes is gemaakt van waterdicht leermateriaal en is gemakkelijk schoon te maken.
Als u al lang op zoek bent naar zo'n massagetafel, dan kunt u deze via ems-beauty.es kopen tegen de scherpste prijs in Europa. Omdat we rechtstreeks samenwerken met fabrikanten, zijn de kosten van onze producten 10% lager dan die van andere leveranciers. En we geven een servicegarantie bij de aankoop, die je beschermt in geval van storingen.
Het is mogelijk om bezorging in alle hoeken van het land te bestellen. Maar als u wilt, kunt u de goederen zelf ophalen bij het magazijn. Om te beslissen over de optie, laat een verzoek achter op de site, en onze manager zal tijdens kantooruren contact met u opnemen. U kunt ons ook bellen op de telefoonnummers die op de site staan ​​vermeld en alle ontbrekende details ophelderen.
Specificaties:

Gewicht - 13,5 kg

Minimale hoogte - 60 cm

Maximale hoogte - 80 cm

Lengte - 184 cm

Breedte - 62 cm

Frame - aluminium

Hoogte verstelbaar

Aantal secties - 2 stuks
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.