Massagetafel SM-11

Productcode:
1309
Leverancierscode:
2329
Beschikbaar:
Нет в наличии

237,00€

course-cert ce-cert

In de EMS-Beauty webshop wordt de massagetafel SM-11 onder uw aandacht gebracht. Dankzij de functionaliteit kan de specialist procedures comfortabel uitvoeren, ongeacht het type.
Waarom kiezen voor dit model?

Massagetafel SM-11 is een originele, praktische en voordelige tafel die voldoet aan alle behoeften van zowel een professionele massagetherapeut als veeleisende klanten. Alle details zijn ontworpen om het werk van een professional te vergemakkelijken en voor het gemak van klanten: een zachte hoes, een gat voor het gezicht, een prachtige lengte en breedte.
De tafel is echt heel licht en in een mum van tijd op te vouwen. De handige koffer dient als bescherming tijdens het transport. De tafel is verkrijgbaar in twee kleuren. Ondanks het lage gewicht is de maximale belasting meer dan 200 kg! Na aankoop zal dit model u vele jaren van dienst zijn.
Als u besluit een massagetafel te kopen, zal de prijs ervan in de EMS-Beauty online winkel u aangenaam verrassen. Omdat we apparatuur rechtstreeks van fabrikanten leveren, zijn de kosten veel winstgevender dan in andere winkels in het land. Bovendien krijgt u een servicegarantie waarmee u verzekerd bent bij een storing.
Het is mogelijk om levering vanuit elke hoek van het land te bestellen. Indien gewenst kunt u de goederen ook zelf uit het magazijn ophalen. Om te beslissen over de optie die bij u past, neemt u contact op met de winkelmanager via telefoonnummers die u op de site ziet. Of laat een terugbelverzoek achter, dan wordt u zo spoedig mogelijk teruggebeld.
Specificaties:

Gewicht - 14 kg

Minimale hoogte - 60 cm

Maximale hoogte - 80 cm

Lengte - 144 cm

Breedte - 71 cm

Frame - aluminium

Hoogte verstelbaar

Aantal secties - 2 stuks
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.